Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bergi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Mutewatch - hangtalan óra 2010.08.17 12:00:00
Ez a kiegészítő egy karkötőre hasonlít, de mégsem az. Ez egy óra, amelyet Mutewatch névre kereszteltek. Minimalista stílusú. Azt írják róla, hogy egy érintésre feléled a kijelzője és hogy azt megérintve egy mozdulattal lehet váltani a funkciói között. A figyelmeztetést pedig…..
A Gucci is bemutatta Milánóban, hogy mit kínálnak a vásárlóknak 2011 tavaszára és nyarára.  A kollekciót a pasztel színek, a bőrkabátok, térd fölé érő shortok és egy kissé a 60-as évek hangulata uralja. A zakók és az öltönyök nagyon szépek, a táskák és…..
HeStyle YourLook ! 2010.06.13 19:50:00
Továbbra is várjuk fotóitokat kedvenc vagy új ruháitokról, kiegészítőitekről, cipőitekről (stb.)! Nincs más dolgotok, mint a HESTYLE@GMAIL.COM vagy a HORVATH911@GMAIL.COM e-mail címre elküldeni a lefotózott ruhadarabot és mellékelni hozzá pár sort. Az a biztos, ha…..
Richárd nevű olvasónk küldte be ezeket a fotókat, melyeken az alábbi ruhákban szerepel: 1. póló: St.Michael (Marks & Spencer) nadrág:Angelo Litrico (C&A) cipő:Adidas Spezial karkötő:hand made szemüveg: F&F 2.   melegitőfelső: noname nadrág: Levi's 521…..
HeStyle Ciki: Kate Moss barátja 2010.05.30 10:15:00
Kate Moss és barátja, Jamie Hince a parton lazítanak. Az egyetlen baj ezzel, hogy a világhírű modell párjának nagyobbnak tűnik a melle, mint Kate-nek. (fashionindie)..
Fából készült karkötő szerű óra a Vestaltól. Szerintem nem néz ki rosszul, de kétséges, hogy mennyire lehet ez kényelmes. 120 dollár.Nektek tetszik vagy nem?(képek: likecool)..
Amikor először megláttam a képeket erről a tengerész cipőről, mindenre gondoltam volna, de hogy Converse, arra semiképpen sem. A "Jack Purcell" elnevezésű modell három színben kapható, ára pedig 70 és 80 dollár között mozog. Azt, hogy nálunk mikortól lesz kapható, nem…..
HeStyle YourLook: Viktor cipője 2010.05.11 14:45:00
Folytatjuk YourLook rovatunkat, melyben ezúttal a Viktor nevű olvasónk által beküldött Tisza cipőt mutatjuk be. Mi a véleményetek róla?..
A Chuck Taylor által kitalált tornacipőnek már számos verzióját láthattuk. Ezeknek a cipőknek a felső része az ejtőernyőknél használt nejlon anyagból van. Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy melegebb nyári napon mondjuk egy egyórás gyaloglás után levételkor mi…..
HeStyle Mjölk őszi lookbook 2010.04.09 11:00:00
A melbourne-i székhelyű Mjölk őszi lookbookjából nézzük most meg az érdekesebb darabokat. Nem minden passzol az ízlésemhez, de azt hiszem, nem lett rossz, néhány dolog még kéne is.  A ruhákban nagypapás beütés mellett van bennük valami előremutató és a cipők mellett sem…..
HeStyle YourLook: Dávid kabátja 2010.03.26 11:00:00
Ezúttal Dávid nevű olvasónktól kaptunk fotót új kabátjáról a vasárnapig tartó YourLook versenyhez. Nekünk írt leveléből idézünk: "Nagyon régóta kerestem már a megfelelő kabátot (ballont nagyon régóta szeretnék), mindenképpen dupla gombsorosat akartam. Pár hónapja…..
HeStyle T.I for Men 2010 tavasz 2010.03.22 08:00:00
Megjelentek a T.I for Men 2010-es tavaszi/nyári kollekciójának kampányfotói, melyeken Francisco Lachowski modell szerepel. Nekem tetszik, hogy nem bonyolították túl a képeket, egyszerűek és a lényeget mutatják, nem mellesleg a rajtuk szereplő ruhák is nagyon jók.Nektek mi a…..
HeStyle Jil Sander iPod tok 2010.01.11 12:10:00
Ezt a két színben kapható bőr tokot a Jil Sander kínálja az iPod tulajdonosoknak kb. 85 euróért. Nekem tetszenek, szépek és jó, hogy nincsenek túlcsicsázva, bár lehet, hogy ennyi pénzért jobbakat is találni. Azt nem tudom, hogy iPhone-hoz használható-e, de talán ahhoz is…..
Megjelentek az első képek a Calvin Klein Jeans következő tavaszi/nyári kollekciójának kampányából. A képeken Eva Mendes színésznő és Jamie Dornan modell szerepelnek. Nem rosszak, de nekem már kezdenek egy kicsit egyhangúvá és unalmassá válni a Calvin Klein mostani kampányai.…..
HeStyle Karácsonyi kívánságok 2009.12.10 12:30:00
Bár még van két hét karácsonyig, az én kívánságlistám nem most, hanem már réges-régen összeállt, bár ezt inkább álomlistának nevezhetnénk, ugyanis kétlem, hogy a Jesszuska innen válogatná össze az ajándékaimat, főleg nem a magasabb árfekvésűeket. De álmodozni,…..