Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiba a kapcsolatban

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmárosra bízni a vonatjegy árusítását úgy tűnik, Biatorbágyon nem volt a legszerencsésebb dolog. K. szerint a már reggel részeg - vagy az idegállapotból következtetve inkább erősen másnapos - csapos nem tekinti fizető utasnak a nála vásárlókat, és bánik eszerint velük,…..
1997 óta létezik a Fogyasztóvédő- és Érdekszövetség Alapítvány, amit átlagfogyasztók hoztak létre, bármit is jelentsen ez. Selmeczi Balázs, a civil szervezet elnöke küldte el a Homárnak MM fogyasztó elképedt sorait, aki a Tescóban jó patriótaként igazi magyar terméket vett,…..
Cemeteryman azt mondja, hogy a DVD-lejátszójához fénymásolt garanciajegyet kapott a kecskeméti kis Tescóban. Akkor nem is gondolt bele, hogy ezt, ha a készülék elromolna, nem fogja elfogadni a szervíz. Nem is fogadta el, és Cemeterymannek csak heves vita árán sikerült szereznie egy…..
Béla autóját tavaly augusztusban lopták el, pénzt várt a K&H Lízingtől és a K&H Biztosítótól, de meghökkentő módon még mindig nem érkezett a számlájára semmi. Pedig márciusban már nagyon úgy nézett ki, aztán mégis inkább a szívatás folytatódott. A testvércégek…..
Az állítólag szolgáltban lévő, de a kocsmában a levélírónkkal együtt italozgató rendőr rendőrködni kezdett, mert olyanja volt, de végül bunyó helyett csak egy kurvaanyázásra futotta. Toc1 a békés megoldások híve, ezért kiakadt azon, hogy ilyen agresszíven léptek fel vele…..
SzG megtalálta a világ egyik legpofátlanabb, legcinikusabb, mondjuk ki, legpatkányabb kéretlenreklámozási megoldását. Ugyan mi venné rá hatékonyabban a társasház lakóit, hogy megrendeljék a védelmet a Piedra Securitytől, mint ha a kilincsükre akasztott szórólap miatt feltörik a…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Én biztos vagyok benne, hogy ha az Elmü kölföldi tulajdonosai adott esetben tényleg bűnösen szerzett extraprofitot talicskáznak is ki az országból, akkor azt pont nem az ügyfélszolgálatosok bérén spórolták meg. De Edit története jól mutatja, hogy ha az embert ok nélkül…..
pakolunk Harmadik fázis 2010.05.06 09:58:00
Ünnepélyesen bejelenthetem, hogy immár egyértelműen a harmadik fázisba léptünk: kollektívan szorong mindenki a hivatalban.Egyrészt mert nem tudni, a főfejeseken túl kik lesznek a vezetők.Másrészt mert nem tudni, mikortól jön az új garnitúra.Harmadrészt mert nem tudni, hogyan…..
Hiba a kapcsolatban 2010.05.06 15:54:43
Hali államiak és magánok!

Elöljáróban annyit, hogy szerintem fél öt után erősen le fog csökkenni a kommentek száma mind a két oldal részéről. Otthonról már nem olyan érdekes hozzászólni, mondom ezt én itthonról, mint munkakereső volt közszolgálati. Na ilyen is van.

Az alap probléma a közigazgatásban, érts ez alatt bármely részt, hogy a vezetők nem a tényleges teljesítményük alapján lesznek vezetők, hanem kinevezés alapján, melynél az elbírálás szempontjait ismerjük. Tisztelet a kivételnek, mert ilyen is van, de kevés.
Ez kb. olyan, mintha egy Kft, Zrt. akármi vezetőjét a cégbíróság nevezné ki, és ő döntene a személyéről hasonló szempontok alapján. Ezután az a vezető tenné vezetői helyekre a saját embereit. Vajon meddig lenne el a cég felszámolás nélkül?
Húsz éve mondom, hogyha ez a közigazgatás és az ő hivatalai termelő egységek lennének, már rég elárverezték volna az irodákat is.
De hangsúlyozom, hogy erről nem csak azok tehetnek, akikkel nap mint nap ügyintézéskor találkozol. De tapasztalatból tudom én is, hogy honol a sötétség ott is. Olyan állományt vesznek fel a vezetők, hogy nem lehet egy 10-15 fős alosztálynak megmagyarázni, hogy mi lenne, ha az lenne az alap cél, hogyha bejön az ügyfél, ne attól függjön a tájékoztatása, hogy melyik ablakhoz kerül, hanem attól, hogy mik a vonatkozó szabályok. Ma is, és holnap is, Icukánál és Petikénél is.
Bocs, kicsit hosszú lett, még akkor nem fejtettem ki nézeteimet arról, hogy a munkaszervezésben illene a céhes rendszerről legalább a manufaktúra rendszerig előre lépni.
E-közigazgatás, teljesítmény mérés??? Ha-ha-ha
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
Az alanti levelet azért posztolom be, hogy minden olvasó láthassa, milyen keskeny a mesgye a jogos ügyfélpanasz és a szolgáltatót joggal felbosszantó ügyfélügyeskedés között. Itt van Dávid, aki őszintén fel van háborodva, hogy egy pár perces, felszínes fékvizsgálatért 3750…..
Hiba a kapcsolatban 2010.03.29 09:14:42
@meis: Olyan is volt (renault baumgartner), hogy teljesen kiautózták belőle a benzint és beleraktak 70 km-t.
Beszarás ez a cég. Tologatták a kocsit 70 km-en keresztül üres tankkal? Vagy feltalálták az üres tankkal autózást (Nobel díj) vagy tologatva próbálták ki (feljelentés)
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
Hiba a kapcsolatban 2010.03.18 10:22:30
S.B. munkába menet az utolsó pillanatban érte el a váci vonatot a Nyugatiban, így már nem volt ideje jegyet venni. Mivel nála volt a pár napja lejárt bérlete, és amúgy is már történt vele ilyen, nyugodtan felszállt, hogy a kalauztól vegyen jegyet. Hát nem ez lett a vége, hanem az,…..
Olyat már mi is hallottunk, hogy ha nem fizetünk, akkor nem jár a szolgáltatás, de olyat, hogy az ügyfél fizet, de nem használja elég gyakran és ezért kapcsolják ki, talán még senki nem hallott. Pedig milu éppen így járt a T-nél. Néhány hete tapasztaltam, hogy nem érem el…..
Nem mindig könnyű követni a magyar házisörök terjedésének logikáját, itt is leginkább az információhiány, az érdeklődéshiány igazgat, de az, hogy a Blaha Lujza téri aluljáróban lehet kapni házisört, valószínűleg sokat árt az ügy megítélésének, miközben hasznos és…..
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
Hiba a kapcsolatban 2009.12.12 00:00:51
@Elektro:
Na tényleg teljesen hülye vagyok,de az hol van?
Hiba a kapcsolatban 2009.12.12 00:07:08
@Panther V.:
Köszi!
Tényleg elég gyükér vagyok a géphez, de mindjárt iszom egyet így éjjel.
Éjjeli alkesz!
Te szerintem még nem vagy alkoholista az eddigi írásaid alapján, de jó úton haladsz, ha igaz amit írsz. Vigyázz magadra, mert az események felgyorsulnak!