Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1kollo1

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, Mária levele mennyire fogja megosztani az olvasóközönséget, mert egyrészt igaza lehet benne, hogy veszélyes dolog, ha belecsattan egy ilyen nagy acéltönk az autó aljában, miközben az éppen áthaladna fölötte. A másik oldalról nézve viszont csak volt ott egy piros lámpa,…..
1kollo1 2011.03.05 14:28:04
@mi nem foglalt még: járdaszegély? Korlátozó eszköz, az autósok és a gyalogosok közt, h ne kóricáljanak át a másik területére. Kitörheted a bokád, a kerék és a gumi is sérülhet. Többnyire ugyan figyelmetlenségből, de lehet h pl laza az illesztés és elmozdul a helyéről, ilyenkor ugye hibás működés.

Nyilván ez csak sarkítás, de tisztában kell lenni azzal h van olyan hely ahol egy felfestés, egy tábla de akár egy sorompó is kevés lehet.

a süllyedő oszlop jó, a kivitelezés, na az a nagyon rossz.
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
1kollo1 2011.03.03 17:21:18
@wsx: Energiamegmaradás miatt kizárt. Hogyan akarsz több energiát kiszedni egy rendszerből mint amit bevezettél? Hatásfok mint olyan az azért ugye megvan ;)
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Azt már biztosan tudjátok, hogy mivel Magpet boltja az V. kerületben volt hosszú ideig, ezért parkolási téren maradandó lelki sérüléseket szenvedett és volt már egy pár posztja ebben a témakörben. Én legutóbb tavaly nyáron jártam a most tárgyalt helyen, akkor még ingyenes volt,…..
1kollo1 2010.12.21 11:19:04
@CD-R80: Értem, de konkrétan arról a parkolóról ezt nemnagyon lehet elmondani. Régebben egy sártenger volt az egész, most leszórtak vmi zúzott követ az útra meg a parkolóhelyekre és most a fűre tilos állni (lagalábbis ott középen az a piramis szerű építmény köré).

Magtévesztő ez a fénykép mert télen nyilván nem szép, latyak, koszos lett a hó meg itt-ott már kilátszik a fű (nem egységes) és ez azt a hatást kelti h nincs karbantartva. Pedig nyáron amikor szépen elkülönül a parkoló rész és a fű (ami zöld, nincs kiégve és jól karba van tartva) akkor sokkal szebb látvány.

Nekem amúgy jobban tetszenek az ilyen stílusú parkolók, nem kell mindent leasztfaltozni meg kibetonozni csak azért h el lehessen mondani h "igen erre a parkolóra költöttek". Lehet egy zúzott kő+fű kombináció is tökéletes.

De én még mindig nem értem h azon a pár száz forinton miért kell úgy fennakadni, főleg ha pl családdal mész, nem éri meg neked h a gyerek ne az árokba szálljon ki a kocsiból meg h kicsit kénylmesebb legyen az egész kirándulás?
Nem tudom, hogy Pokyvali türelmetlenségének mennyire van sok alapja, mert én nem járok a levelében említett úton naponta, így sosem tűnt fel, hogy van ott értelmetlen lámpa. A városba befelé viszont nem feltétlenül szivatás okán lehet hosszan piros, hanem hogy elosszák kicsit a…..
Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a Dacia standja az egyik legüdébb színfolt a Párizsi Autószalonon. Semmi elektromos vacak, nem hirdetik, hány grammot sikerült lefaragniuk a blue-efficient-űrtechnológiával - egyszerűen és őszintén odateszik, amijük van. Logan, Sandero, Stepway,…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
1kollo1 2010.06.16 11:30:39
@vuvuzela bikicsunáj: naja...így is lehet...de nem mindenki akarja hogy ez a vadkelet maradjon. Hozzáállás kérdése az egész. Én se szeretem a BKV-t, a milliós végkielégítéseket stb, de attól még veszek jegyet mert egy szolgáltatást igénybe veszel, ami NEM ingyenes!! Ez így korrekt. Csak remélni tudom hogy az én generációmból egyre többen gondolkodnak így...
1kollo1 2010.06.16 11:37:41
@Kivlov: Az egy dolog hogy olyan rohadt drágák a bérletek, én pl diák vagyok, nekem most a bkv bérlet 3850 (1.5éve 3500 alatt volt), nekem ez megéri. A teljes árú bérlet az nem tudom mennyi, de biztos rohadt sok...
1kollo1 2010.06.16 11:40:39
@cso zsi: aha, hát ezt nem tudtam, mindenesetre akikkel én eddig találkoztam az nem mondott indokot, csak a lejárt bérletemet kérte, ezért gondoltam ezt...akit tisztességesen csinálja az csinálja nyugodtan
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
1kollo1 2010.06.14 08:56:41
@atila68: így van, pontosan az az, de mondjuk ez még egy jobbfajta átkelő. Kicsit feljebb a dombon, Aszód felé, a 3-as és a Szent-Györgyi Albert útca (egyetemi út, sarkon a VW kereskedés+tűzoltóság) na ott nincs járdasziget, viszont csak 3 sávos az út. Ott sokkal nehezebb átkelni és még a Szent-Györgyi A. utcáról sem nagyon lehet balra kanyarodni kocsival, mindig hatalmas sor van ott. Megoldás: Lámpa, lehetőleg érzékelős (gyalog+kocsi az Sz-Gy A utcán)
1kollo1 2010.06.14 16:29:51
@atila68: Végülis az is jó...a lámpás szerintem azért jobb, (főleg ha érzékelős) mert a 3-as úton mindig nagy a forgalom, és lámpával lehetőség van biztonságos gyalogosátkelésre(+nem kell átépíteni az egészet). Igaz, a körforgalomnak meg nagyobb az áteresztőképessége (de attól még a gyalogosnak nem jobb!!). Na de erre biztos van egy képlet, hogy mitől éri meg a lámpás vagy a körforgalom. A lényeg: a gyalogos végre biztonságosan tudjon átkelni ott is, (na meg az autós se várjon túl sokat)