Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyuk

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
no emisszió Railjet-etikett 2013.10.29 09:15:52
Budapestről immáron környezetbarát módon, ráadásul európai színvonalon, elfogadható árakon utazhatunk számos osztrák, német, svájci, sőt átszállással olasz, spanyol és francia nagyvárosba is vonattal az örvendetesen bővülő Railjet vonathálózatnak köszönhetően. A…..
Most egy ilyen kibővített lapszemlét tartok a héten, mert két olyan cikk is megjelent, amit kommentálnom kell hosszabban is. Tegnap már írtam arról, hogy mi nem tetszett a NOL cikkében, most pedig elmondom, mi jutott eszembe a Dívány tudósításáról.Először is nem mindenben értek…..
Amiről nekem valahogy az "utcára nyílik a kocsmaajtó" jutott eszembe, de ezt csak mellékesen mondom. A lényeg az, hogy a Helyi Témában jelent meg egy cikk "A postáért küzd a képviselő címmel", és arról szól, hogy Tarnai Richárd meg akarja menteni a Kossuth téri…..
Most már tényleg, de komolyan, és igazán. Nem mondom, hogy itt a várva várt pillanat, de holnap tényleg lezárják a metrót a KÖKI és a Határ út között a BKK közleménye szerint. Ha valaki esetleg nem követte volna az eseményeket, annak kedvéért elmondom, hogy ennek eredetileg…..
Ex-Babits 12.E Haldoklik az oldal:S 2010.12.06 18:02:00
 Mivel láttam hogy sajnos már sok ideje nincs bejegyzés gondoltam fel lehetne dobni? Hogy kinek hogy megy az egyetem:). Tehát ez kommentekbe jöhetne + ha itt tartunk majd februárba vagy még január vége felé feldobom a kérdést hogy ki miből bukott miből hányas lett stb.:D..
Ex-Babits 12.E Osztálypénz 2010.09.19 11:13:00
Sziasztok!Rég jártam már az osztályhonlapon, ne haragudjatok.Az osztálypénz nálam van és már elkezdtem kiosztogatni akinek tudtam. Pontosan 1340 Ft jár mindenkinek vissza. Hívjatok, vagy emailen (vecseramelinda@freemail.hu) írjatok, hogy ki, mikor és hol szeretné átvenni a pénzt.…..
Ex-Babits 12.E Ki merre, hova stb? 2010.08.21 13:11:29
Sziasztok!Gondoltam írok ide, hogy ne halljon ki a blog, meg mert kiváncsi is vagyok. Szóval ide ehhez a kommenthez mindenki beírhatná kommentbe, hogy hogy alakúltak a dolgai, hova vették fel, hova fog járni stb....
Tyuk 2010.09.07 11:25:46
@bettike777: Amit utoljára írtál az tény, csak nem tudom, hogy tartozik ide:D
Ex-Babits 12.E Találkozó 2010.07.24 19:02:42
Szép napot!Tanárnő megkért, hogy írjam ki, hogy szerdán este 8-kor a Szécsényi téren valamiféle találkozót szervez és mindenki szíveskedjen visszajelezni, hogy meg tud-e/akar-e jelenni. Én itt jelzem, hogy sajnos nem fogok tudni elmenni, mert nem leszek Pécsen, de mindenki más is…..
Ex-Babits 12.E Tapasztalatok 2010.06.22 12:46:08
Kellemes szép napot mindenkinek!Arra gondoltam, hogy aki már túl van a szóbelin és erre téged az megoszthatná a tapasztalatait, mert ezek sokat segíthetnek azoknak akik még nem voltak. Tehát megírhatnátok, hogy miből melyik tételt húztátok, mit mondtatok el róla és mit szólt ehhez…..
Ex-Babits 12.E Emelt töris óra! 2010.05.17 13:10:00
Annak örömére, hogy mostmár én is írhatok ide megosztanám veletek azt az információt, hogy ugye az emelt töriseknek Priskin tanárnő minden hét kedd 3. órában tart szóbelire felkészítést...
Ex-Babits 12.E Június 5 Ital 2010.05.31 01:35:00
Sziasztok!Többen beszéltünk és felmerült az az ötlet, hogy az esküvő után esteleg elmhetnénk OSZTÁLYSZINTEN italozni egyet vagy kettőt :). Az osztályszintet, azért emeltem ki, hogy ne 5-en legyünk, hanem tényleg adjuk meg a módját a dolognak. Akit esteleg érdekel ez az…..
Tyuk 2010.06.02 23:36:59
Ex-Babits 12.E ! 2010.05.01 11:37:00
  Szeretnék megkérni MINDENKIT h regisztráljon, és commentelje ide az email címét. Ezután meghívom őket tagnak, és az esetleges osztálybulikat amit majd tartunk kiküldném ezen keresztül v ilyesmi.Valamint a Képek szekció is folytatódhat, úgyis sokan mennek együtt illetve…..
Tyuk 2010.05.11 21:53:56
Jobb sorsra érdemes sportunk mélyreható elemzésénél mindig arra a következtetésre jutunk, hogy valami nagyon el van rontva a fiataloknál. A legtöbben az iskolai testnevelést okolják mindezért. Tényleg ennyire hiányos és korszerűtlen a lurkók oktatása? Ismét kérni fogunk az…..
Tyuk 2010.04.25 15:13:45
Érdekes dolog a sport, elvileg egy egészséges szórakozási formának kéne lennie. Ehhez képest általánosban sikerült megutáltatni velem a testnevelés órákat, mert azokban a sportágakban amiket órán űztünk nem voltam jó, így hiába küzdöttem soha nem sikerült 3-asnál jobb eredményt elérnem, holott más sportágakat nagyon szívesen űztem szabadidőmben (korcsolya, kerékpár, azt hiszem az erdei túrázás is ide számít). Egyszerűen az vette el a kedvemet az egésztől, hogy osztálytársam bementek és különösebb erőfeszítés nélkül minden mozdulatukra ötöst kaptak, én meg akárhogy is igyekeztem örültem, ha megkapom a hármast. Gimnáziumban valamivel javúlt a helyzet, mert az ottani testnevelés tanárom már az órához való hozzáállást is beleszámította, de még mindig nem volt az igazi. Eközben úgy 8-9 éves koromban beleszerettem a korcsolyázásba és elkezdtem jégkorongozni egy egyesületnél, ahol eleinte 3×1 óra edzés volt, nagyon élveztem is az egészet, volt sikerélmény, minden. Aztán ahogy idősebbek lettünk az ellenfél csapatok erősebbekké váltak nálunk, mint kiderült nekik addigra minden nap volt edzésük, így ezt megpróbálták nálunk is bevezetni, hogy hétköznap minden nap edzés, a hétvégén vidéken mérkőzés. Ez így már nem tetszett, mert sokkal inkább nyűg volt a hátamon, ami miatt semmire nem érek rá, mint hobbi és az edzőm mindig piszkált amiért csak heti 3-4-szer jelentem meg edzésen, így a sportkarrierem úgy 15 éves koromban végetért és egyben megutáltatta velem a jégkorcsolyázást, mint korábban kedvenc sportomat. A mai napig szívesen túrázok, kerékpározok, de eszembe nem jutna még egyszer egyesületben sportolni.
Pethőné tanárnő küldte az alábbi levelet: "Kedves Gréti, Roland, Bendzsi, Marci,  a 20. témakörhöz kérem minél többeknek forwardozni!!! Olvasásra!  Köszönöm: PNCS" maga a forwardolni való levél: A legszebb pécsi versek kiválasztására irányuló…..
 tudom tudom, már ki lett választva h milyen legyen, de ma nagyon unatkoztam szóval, ittvan egy kicsit más koncepció.ITT valamikor lassan majd nekiállok a nagyméretű végleges változatnak, de addig még lehet készítgetek párat, és a legjobb részleteket összegyúrom, az is…..
Tyuk 2010.03.14 12:36:15
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..