Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Sarah Mckee

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Doctor Who (vagy magyarul Ki vagy doki?, de ezt útálom használni), egy brit sci-fi sorozat, amit én nagyon-nagyon szeretek. És mostmár ez ráragadt a 4 éves kistestvéremre is. Egyfolytában "Doktorosat" kell vele játszani, az interneten és úgy egyébként is.Megkérdeztem…..
 Hello!Szeretnék most egy kicsit arról beszélni, ami után adtam ennek a blognak a címét.Chameleon Circuit! Tudom a honlapcímben véletlenül kihagytam az "-i" betűt, szóval bocsiiii! Na de ezt már nem tudom megváltoztatni.A Chameleon Circuit, egy rock banda , akik a Doctor…..
Na ja. Hát ez van.Régen egy mai átlagos gimnáziumos már házas lenne. De mi csak örökké tartó, max. 2 hónapos ígéreteket teszünk egymásnak. Kérdés, megéri-e.Sokan úgy gondolják, hogy meg. Van akinek tényleg meg, mert megtalálja az igazit (aki lehet, hogy a legjobb haverja, és…..
Miss Sarah Mckee 2010.01.10 15:03:05
Csoki!…..
Miss Sarah Mckee 2009.12.24 09:28:51
Chameleon Circuit Come on Billy! 2009.12.18 09:40:00
Biztos sokan hallotattok már arról, hogy a 2009-es Tony-gálán, a Billy Elliot musical mekkora sikert aratott. Igen, a Billy 10 Tony-díjat kapott ami rettentő nagy elismerés a musicalek világában. Megkapta a legjobb musicalnek járó díjat és a legjobb férfi főszereplő díjon is a…..
Chameleon Circuit Wicked musical 2009.12.13 21:03:00
Egy olyan dologról szeretnék most beszélni, ami számomra nagyon kedves, Magyarországon viszont nagyon kevesen ismerik. Szerencsére Angliában és Americában is nagy rajongótáborai vannak.Stephen Schwartz Wicked musicalét 2003. október 30-án mutatták be a Broadway-en, előtte pedig San…..
Eredetileg vlogot akartam, de nincs megfelelő kamerám :) ...szóval maradok a hagyományosnál.A bemutatkozásomat már egyszer megírtam egy másik blogon, szóval nem írnám le mégegyszer : http://amu-timy.blog.hu/ - Az Újonc címmelAz ő blogjukat is nézzétek...És KOMMENTezzetek.Sarah..
Ezt muszáj elmondanom:Pár napja láttam egy fiút a buszon, aki 'mellékesen' hasonlított Sarah Liamjére, és egy másik barátnőm nagy 'Ő'-jére. De tényleg. Olyan poén: az ő kettejük szerelmi életét hallgatom folyton, erre ez. ^_^. pf... XDVégül is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a…..
Miss Sarah Mckee 2009.12.13 11:10:56
HamPLÓ Doctor WTF? 2009.10.15 21:08:00
És aki azt gondolná, hogy az iménti Doctor Who khm... értelmezésem tiszteletlen, akkor itt egy gyakorlatilag originál (a BBC csinálta, ráadásul Steven Moffat írta, aki a mostani új részeket) paródia, többek közt Rowan Atkinson-nel, Richard E. Grant-tal és Hugh Grant-tal, mint a…..
De jól néz ki ez a plusz "...és Sarah blogja"!      Na mindegy. Hello Sarah vagyok, az új admin (milyen jó már ezt leírni :) ) . Én is ilyen hülyeségekről fogok majd írni, mint az a másik kettő :D ..., de majd ha megengedik, rá rakok pár olyan…..