Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aud

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mazur másodszorra a napilapok "kis színes" rovataiba illő témát hozott, de annyiban mindenképpen historikus jelentőségű, hogy az ismert történelemben nemigen akad pechesebb ember Frane Selaknál. Ugyanakkor szerencsés sem nagyon. Az ember, akinek elképesztő clickbait-címes cikkekből állt az élete,…..
Egy Korn-lemez megjelenése ma már nem olyan zeneipari szenzáció, mint mondjuk a Follow The Leader idején volt 1998-ban. Szépen gyártják a lemezeket, kifejezetten sokat koncerteznek, kiszolgálják az amúgy stabilnak tűnő rajongótábort, de olyan megrázó erejű dolgokat nem tesznek le az asztalra, mint…..
Hatalmas hírünk van! A TMZ videóstábja egy kaliforniai autóparkolóban elkapta Tim Commerford Rage Against The Machine-basszusgitárost, és a riporter azonnal megkérdezte tőle - na mit? - hát, hogy csak nem új lemezen dolgozik a RATM? És most jön a lényeg: Commerford azt válaszolta,…..
Anathema - Weather Systems (Kscope) Tavasz van. Persze, néha szeles az idő, meg a nap sem süt mindig, de éled a természet, csicseregnek a madarak, nyílnak a virágok, elszabadulnak az érzelmek. Giccses ez az évszak. Mit ad isten, az Anathema is most hozta ki eddigi legboldogabb lemezét.…..
Jól megy mostanság az Anathema sora. A liverpooli zenekar pár fesztiválrészvétel mellett fellép majd néhányszor a Dream Theater előtt Európában és Anneke van Giersbergen vendégeként Amerikában is, amivel minden bizonnyal szerez pár újabb rajongót. Továbbá nem elég, hogy mi is…..
aud 2011.06.01 17:18:56
Akron/Family - Akron/Family II: The Cosmic Birth and Journey of Shinju TNT(Dead Oceans Records)A legújabb kori, szám szerint CXXVIII. folk-hullám büszke képviselői két évvel a kikezdhetetlenül jó Set 'Em Wild, Set 'Em Free lemez után megmutatják, hogy a velük már ciklikusan együtt…..
A Blabbermouth.com-on találtuk az alábbi kocsmai számlát, amin az Iron Maiden két tagjának (Gers és Harris) és haverjaiknak egy esti fogyasztása látható. Jó kis bulis este lehetett, 78 pint (kb. fél liter) Guiness, 32 pohár Heineken és 57 üveg Hansa sör is szerepelt, meg kismillió…..
aud 2010.08.19 10:39:58
Az Entombed intézmény. A svéd death metal intézménye, holott jó ideig nem is azt játszottak, mert amit a Wolverine Blues című alapmű után lemezre préseltek, az közelebb volt a rock&rollhoz, mint a death-hez. Ennek ellenére az úgynevezett láncfűrészes hangzás hozzájuk…..