Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imant1982

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy ismét tombol a nyár, az ember szívesen tervezget tengerparti utazást. Izgalmas és gyönyörű helyek itt, az öreg kontinensen is akadnak, ezért nem muszáj távoli országokba repülni. Mutatok Önöknek néhány elérhető közelségben található úticélt Európán belül. 1. Łeba, Lengyelország Bár…..
imant1982 2016.09.10 13:02:58
@Sz.Z: airBaltic repül heti 4 járatot BUD-RIX útvonalon - valójában nem teljesen fapados, hanem hidrid, hálózati legitársaság...
Viszont Liepaja várost soha az életben senki nem hívja Liepojának... Olyan mintha olyasmit állítana az író, hogy Budapestet Budipestnek hívnák...
Érdemtelenül jól bánik a Tesco - az ír Tesco legalábbis - Magyarországgal: azt a hamis képet keltik a vásárlókban, hogy Pumaföld egy ugyanolyan príma gasztronómiai fészek, mint egy olasz nagyváros. Balapety egy ír hipermarketben vásárolt olasz szalámiválogatást fotózott le, a…..
Egy hír: „A köztévé szerint azért nem szerveznek miniszterelnöki vitát, mert "nem az a dolga, hogy alakítsa a politikát, hanem hogy tudósítson róla". Hozzátették: nem az MTV feladata, hogy megegyezzen a jelöltekkel a vitáról, és nem kényszeríthetnek senkit az…..
imant1982 2010.03.27 00:57:13
@mig8: AMERIKÁBAN NEM MARADHAT HELYÉN,AKI SZART KEVER? UGYAN MÁR!!!! AZ CIA/FBI MEGRENDEZTE SZEPTEMBER 11-ET,BUSH ALÁÍRTA,MAJD MEGTÁMADOTT MINDENKIT,AKINEK AZ OLAJA,VAGY AZ ÓPIUMA KELLETT!!!! A NÉP MEG TAPSOLT HOZZÁ!!!!!
Most éppen a Sciennet és a Lyoness van soron, de csaknem évente születik egy-egy új csillag (cég, szövetkezet, baráti társaság), amely arra épít, hogy a belépők gyakorlatilag a semmiből gazdagodhatnak meg. E két díszmadár (és előttük nem kevesen) ráadásul termék nélkül,…..