Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vinimama

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bence és a nagy világ A nagy nap 2010.02.20 10:42:57
Ma vagyok 1 éves. Anya azt mondja, hogy eme jeles esemény miatt éjjel Murphy bácsi is tiszteletét tette nálunk. Ugyanis sose vagyok beteg, erre reggel kicsi hőemelkedéssel ébredtem. Mondjuk jó kedvem van, emiatt Anya nem aggódik, de azért kaptam egy kicsi Nurofent és jelenleg no…..
Anyával elmentünk meglátogatni Csipit és Oszit. Nagyon jó volt. Oszitól eleinte kicsit tartottam, de aztán összehaverkodtunk és játszottunk együtt(egymás mellett). Hatalmas a lakásuk, amiben óriásiakat lehet barangolni. És az étkezőasztal nagyon tuti, mert a közepe üveg és lehet…..
Anya ki fog kapni a Nagyitól. Harisnyát vett nekem, pedig tudja hogy nem lenne szabad, mert a régi szobája tele van a nekem szánt ruhákkal. Viszont Anya azt mondta, hogy most szükség volt erre a harisnyára, mert 2-t is ki kellett dobni, annyira elkoptak. Próbálta megvarrni többször is…..
Bence és a nagy világ Kitty néni 2010.01.18 21:58:26
Múlt héten meglátogatott minket Kitty néni. Jó buli volt. Hozott nekem egy csörgő labdát meg egy csörgő kockát. Jókat lehet vele játszani. A labdát gyorsan ki is próbáltuk és gurigattuk egymásnak. Anya meg irigykedett, hogy vele ilyet nem játszom (olyankor csak az enyém a labda).…..
Bence és a nagy világ Karácsony 2010.01.07 20:58:00
Kicsit megkésve, de elkészült a fényképekből álló videó beszámoló a karácsonyról.24-én délelőtt Anyával voltunk kettesben itthon, mert Apa dolgozott. Aztán ebédre mentünk át Nagyiékhoz. Rengeteg kaja volt, és sok mindent megkóstolhattam. Nagyon jó volt azokból enni,…..
Bence és a nagy világ Cipő 2009.12.08 00:11:41
Igen, ez a nap is eljött. Fel kellett venni és hordani. Borzasztó! Hiába komoly emlék Anyának (Dédi ezt a cipőt kapta tavaly szülinapjára, hogy megtudja, hogy jövök), én nem szeretem. Még eleinte mosolyogtam, de aztán sokat nyűglődtem, hogy vegyük le, mert nem jó. Viszont Anya…..