Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chiemsee

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy az úriember bicska. Hogy mit is takar a név, az nincs egyértelműen meghatározva, némileg rugalmasan kezelik. A divatos túlélőkés-szerű példányok, fogazott pengés egykezesek sajna egyértelműen nem azok. A gentleman bicska először is legális méretű. Jellemzően kisebb,…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
Egy újabb hölgy osztotta meg sztoriját velünk:Véget ért a legutóbbi kapcsim... Természetesen nem miattam, hanem azért mert emberem nem merte még vállalni a "kötöttséget". Kérdem én milyet, ha egy héten 2-3-szor taliztunk, akkor meg tök jól éreztük magunkat és…..
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..
chiemsee 2009.02.02 22:47:26
@GergőÁron: Ez NAGYON tetszett! Hihetetlen jó stílusban megírtad a mondanivalódat, mely bár a maga ironikus formájában is, de igazságot rejt. Le a kalappal! ... de tényleg!

Ez a rész a csúcs: "vagy mégjobb otthon, ahol nem rabolod a tűzoltóautó drága gépidejét azzal, hogy téged pecázik le valami póznáról, amikor értékes emberek életét is menthetné épp" :)))) elismerésem!
Hogyan készül egy szívatós, tulajdonképpen a kudarcot önmagában hordozó férfi adatlap. Vagy lehet, hogy ez a sikeres, a mai irányzatoknak megfelelő? (Nem kell feltétlenül komolyan venni!)30-as magányos férfiként rászántam magam, hogy teszek valamit magánéletem rendbehozásáért,…..
Elég már a nyavalygásból - jövőre együtt bulizunk! :-)A kommentelők nagy része, akik már próbálkoztak a netes társkereső oldalakkal, ócsárolják a rajta lévő férfiakat, - mert csak a szexre mennek,- mert csak a külső érdekli őket,- mert nem őszinték,- mert randevúznak,…..
chiemsee 2009.01.04 00:24:55
@nitro1: hát tudod... a Need For Speedben is volt 1-es szintű, 2-es szintű meg 3-as nitró is :))) ez valami olyasmi lehet.
chiemsee 2009.01.04 00:27:28
@nitro1: komolyra fordítva, ez a szintezés így szó szerint véve baromság.

Én valami ilyesmire gondolok: albérletben lakok, kocsim nincs, ne álmodozzak szupermodellekről... nem fogom tudni azokat a körülményeket biztosítani, amikhez szoktak... és kész. Ez van.

Nektek mi a véleményetek? Állítsunk fel egy skálát! Fel lehet? Mik a szempontok? Mérőszámok?
chiemsee 2009.01.10 19:53:02
@Atro: A nőkön ne próbálj meg eligazodni. Nekem több olyan tapasztalatom van, mikor próbáltam egyik-másikkal összejönni, persze elsőre kosár. Utána meg ott sírtak nekem más pasikon, hogy csak megdugni akarják őket, semmi mást... milyen jó, hogy énvelem beszélgetni lehet stb. Persze eztán is elmentek kúrni bárki mással úton-útfélen. A nők nagy részének nem az intelligencia, törődés számít. Egyetlen dolog, amivel a másik nem felett uralkodni képesek, az a szex, ezt használják ki.
Napokban beszélgettem az egyik női ismerősömmel, ő szavait idézem: "... el sem tudom mondani, hány barátnőm szingli, mert a pasiknak, akik próbálkoznak náluk, nem kockás a hasuk...". Teszem hozzá ő egy egyszerű, nem "bombacsaj", hasonló barátnőkkel...

Hogy még árnyaljam a képet, nézz és láss:
phoebe.blog.nlcafe.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=86609

Na az ilyenek miatt tart itt a világunk. Nem tudtam megállni, hogy ne kommenteljek be... javaslom Nektek is véleményetek kifejtését a "hölgy" blogjában.
Hogyan is tette tönkre a blogom egy bimbódzó kapcsolatomat?Az alábbi sztori a történelemmé vált virtuális csajozási korszakom egyik "élménye" volt. Egy ideje már próbálom összerakni és megírni, de eddig egyéb más témák súlyossága és aktuálissága miatt nem…..