Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hypgnosis (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar ízesített barna sör Az elmúlt hónapok sörforradalmi lendülete már régóta valószínűsítette, hogy előbb-utóbb sor kerül rá, a KK-t mégis igazi, vérfagyasztó meglepetésként érte, hogy a Soproni lépett, és a nagy sörgyárak közül elsőként elkövette AZ…..
osztrák világos sör Mai posztjával a KK-nak elsősorban a Nyugat-irigység felpiszkálása a célja, azé a buta kis keleties érzésé, amit leginkább a már-már ikonná nemesedett Németh Miklós - Gorenje - Mariahilfer fogalomkör jellemez, és amit naívabb, a szívmelengető…..
osztrák világos sör Felfigyelve a végtelen sörkínálat és a KK véges kreativitása között ásító óriási, ködbe vesző szélű szakadékra, kénytelenek leszünk áttérni a szemleszerűbb, nagyipari sörvéleményezésre, különben a) soha nem felelünk meg feldolgozási…..
hypgnosis (törölt) 2012.06.03 17:00:58
osztrák világos sör Mint az bizonyára másoknak is feltűnt, az elmúlt bő egy hétben a KK meglehetősen improduktív volt, ám ma új poszttal ünnepeljük, hogy a blog.hu minden második oldalletöltést reklámokkal segít még színesebbé tenni. Az ünnepléshez pedig a közkedvelt…..
Halihó! Ez egy "alternatív", rajongói (saját) Top 10 lesz - a "B-oldalas"-jelző csak egy szertelen, bohókás szóvicc a hely szellemében. Sorrendet nem állítottam fel.Overdrive cimboránk két éve már volt szíves közzétenni egy DM TOP10-et - ehhez…..
hypgnosis (törölt) 2011.08.14 19:55:20
asanisimasa The Way (2010) 2011.06.19 14:26:00
Szerintem (Luis Bunuel óklasszikus Tejútját nem számítva) még nem készült olyan játékfilm, melynek egyik főszereplője az El Camino, a Santiago de Compostellába vezető zarándokút lett volna. A The Way (nincs még magyar címe, lehet, hogy nem is lesz...) így első a sorban. Nem kis…..
Ez most kicsit alibiposzt lesz, marha sok dolgom volt az elmúlt napokban, nem nagyon volt időm retrózni. Remek alkalom viszont ez arra, hogy elővegyük a magyar tévésorozat-gyártás egyik gyöngyszemét, ami itt már több kommentben is előjött – és hogy ellenőrizzük, mennyire van…..
Valósnak valós az insight, amire a Mecal nemzetközi rövidfilm-fesztivál reklámjai épülnek, nekem is volt már olyan, hogy csak kis híja volt, hogy kiértem a mosdóba a film végén és csak extra ruganyos hólyagomnak köszönhetem, hogy nem kerültem igazán kellemetlen helyzetbe.…..
Ha ilyen floppyt láttál, akkor nem most kezdted. Ha nem, kiválaszthatod, melyik Photoshopot használtad először! Ha egyiket sem ismered, találsz pár szót a bejegyzés végén a Photoshopról, ami nem egy bolt! Te mikor kezdted? 1990 1993 1995 1996 1998 2001 2002…..
àlabeck És mit reggelizzünk? 2007.12.27 08:48:00
Mert azért akkor is kell reggelizni, ha esetleg mostanában a szokásosnál bőségesebb ebédet eszünk. Persze ilyenkor biztosan nem fogyózunk, tehát jöhet a zsíros kenyér. De nemcsak úgy egyszerűen, hanem májas zsír. Nem annyira nehéz megcsinálni, és – legalábbis nálunk…..