Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farmville paraszt

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
farmville paraszt 2009.12.11 14:10:00
Nem akarok paraszt lenni, de te tényleg ilyen hülye vagy vagy csak tetteted?

.... nagyon nagy hülyeséget írtál:
1. "Kérem szépen, ezeket a mérgeket az ember onnan is vette." - szerinted a MŰanygagot vajon honnan bányásszák?
2. "Azokat a borzasztó veszélyes nehézfémeket, sőt a radioaktív anyagokat eleve a földből ássuk ki." - a nehéz fémek esetében egyáltalán nem mindegy a koncentráció, olyan koncentrációban sosem létezett mint az emberiség tevékenységének következtében, a radioaktív anyagot szerinted honnan bányásszák? Szerinted hány embert ölt meg a csernobili katasztrófa? (Érdekes én úgy tudom sokan nem élték túl.)
3. "Ma még talán nem is tudjuk felmérni, milyen kincs lehet a következő nemzedéknek az, amit mi szemétnek nevezünk." Szerinted ha néhány millió év kellett a kőolajhoz akkor milyen jövő nemzedékei is fogják megnézni, hogy milyen kincsek lesznek belőle?
4. Ha valamelyik véletlenül kihal, akkor beindítják a bálnagyárat Norfolkban, és csinálnak újat. - No comment, akkor az eddig kipusztult fajokat mutasd már meg hogy hol gyártják újra jelenleg!
5. "Parasztvakító, hippifogó kamu viszont, amikor egy műszaki berendezésre van ráírva, hogy újra lehet hasznosítani." - egyáltalán nem mindegy hogy újra lehet e hasznosítani az elektonikai berendezéseket, ugyanis számos ritka fémet tartalmaznak. Egyébként korrekt, hogy a hosszú élettartamú műszaki cikkeket népszerűsíted!
6. A környezetvédelem nem a kapzsi mágnásokon bukik meg, hanem a névtelen kispolgáron, akinek felelőssége beleolvad a mennyiségébe. - 50-50% sokkal reálisabb....
7. "Környezetvédelem egyenlő válság." - érdekes én úgy hallottam hogy a leginkább fejlődésben lévő iparág a környezetvédelem. létezik zöld építészet, bio gazdálkozás, stb. hm? Bár ha a GDP-ben mérjük a válságot akkor tutira igaz.

Ha viccnek szántad akkor bocs!
Amúgy egy dologban biztosan nagyon egyet értünk: A Föld köszöni szépen jól van! Nem a Földet kell megmenteni, hanem magunkat!!!!
Bocsi, de ez az írás kiverte a biztosítékot nálam!