Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Aliza-

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT RunT!lt After 2011.07.21 01:00:00
 Július 20-án kiléptünk a pixelek világából, és a kommentek arctalansága, valamint a Facebook profilok zárt ajtajai után, kézzel fogható valósággá vált a Lifetilt. Egy hosszú út első pár lépéseit tettük meg szerda este a Margitszigeten, és nagyon úgy néz, ki a…..
-Aliza- 2011.07.21 22:53:22
Szia BB!
Csak, hogy tudd, hol voltak a lányok: Én spec otthon vártam, hogy a váltás hazaérkezzen a gyerekhez, és el tudjak indulni:)) És el is indultam, igaz később de igazából a lifetiltre indultam, úgyhogy én vagyok a huszadik. Meg persze én kocsival érkeztem, úgyhogy a másik oldalról indultam:))

2, Amit nem értek, kérlek magyarázd! Miért ilyen rohadt fontos, hogy hány perc. Persze tudom erőnlét, meg energia meg minden, de: Miért cinkes, ha valaki nem a bűvös számokat figyeli. Szerintem sokkal fontosabb, hogy folyamatosan egy bizonyos tartományban tartsd a pulzusod, mint a hirtelen nagy terhelés. Azt majd szép lassan eléri az ember ahogy fejlődik, de elsőre egy edzetlen, fogyókúrázó mindenét fájlaló lánytól (és fiútól se nagyon)nem lehet és kell elvárni, hogy x időt fusson. (és azt hiszem sokan úgy csatlakoznának hozzád a futásra, hogy most kezdték a blogod nyomán a fogyizást, és Te annak aki most nem ment el, már előre biztosítod, hogy ha legközelebb elmegy és lemarad, vagy nem bírja akkor nyilvánosan égeted a blogodban.)
Mondom ezt én, úgy, hogy amikor elkezdtem futni, még az elején azt hittem meghalok. Aztán eltelt egy pár hét és már tempósabban megyek, és majd lesz ez jobb, de semmiképpen nem célom, a hirtelen magas pulzus és terhelés. Inkább a célomnak azt tartom, hogy pl két kört fussak le, és lassan hozzáedződöm ehhez. Nyilván Te is és még sokan tisztában vannak vele, hogy bizonyos pulzusszámnál, bizonyos idő után mikor kezd el a szervezet mit elégetni, és felhasználni. A hosszantartó alappulzusnál x %-al magasabban tartott pulzusszámú kardióedzéssel lehet a legtöbb zsírt égetni. De javíts ki ha tévedek.
Persze tudom, hogy most a lányokat kell oltogatni, mert lassabbak nálatok, és nem is himneműek lennétek, ha nem akarnátok versenyezni mindig valamikor valamiben valamiért....
És mielőtt kritikát kapnék, egy vékony lány vagyok,csak az erőnlét fenntartása és a mozgáz igénye visz futni.
Üdv. (Legközelebb ismét megpróbálok ott lenni) (De probléma még, hogy kocsival a másik oldalon parkolok . Tehát átsétálok, buszozok, vagy átfutok, aztán futok egy kört, és ujra visszasétálok futok vagy buszozok. Az jó lesz. )