Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haleff

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Haleff 2011.01.10 13:10:59
@zsebatya: Sajnos igazad van, és ettől félek a legjobban:" Ha meg nagyjaink valamelyikének az úgynevezett keményvonalas vallási körökből már van kemény elképzelése arról, hogy Neked mit kell csinálnod, akkor, meg ez az egész merő időpocsékolás."

Akkor ne is kérdezzen Gergő, mert csak a bukás lehet.
Gergő akár fideszes akár nem, gratulálok, hogy legalább DÖNTÉS előtt kérdez, és nem utána korrigál:-DDDDD
Haleff 2011.01.10 12:49:31
@Kandabula: Köszönöm, és remélem Gergő is esetleg elgondolkodik róla:-) Üdv
Haleff 2011.01.10 12:56:00
@zoldhegyig: El is felejtettem. A feliratos filmek fontosak. Volt egy tanítványom, aki úgy beszélt velem németül, hogy megkérdeztem mennyi ideig volt német nyelvterületen. Azt felelte, a faluját sem nagyon hagyta el, de csak német nyelvű gyerekműsorokat nézett.
Én is így tanultam meg, és jobban sikerült, mint akik tanfolyamra jártak.(persze az is kell a nyelvtan miatt)
Minden világnyelvű műsort , csak feliratozva.:-)
Kövér László ma újfent kinyilatkoztatott. A Fidesz fő ideológusa kilépett a parlamenti elnök szerepéből, és a lengyel szenátus elnökével folytatott megbeszélések utáni nemzetközi sajtótájékoztatón kijelölte a közeljövő főcsapását a hazai médiahatóság és a média…..
Navracsics Tibor olyan egetverő hülyeségek egész garmadáját szabadította ránk, hogy menten felrázott a politikai pankráció szemlélőiként ránk telepedett súlyos apátiából, feledtetve az előre kiszámított műpofonok és számolatlanul zuhogó kamutalálatok lehangoló unalmát.…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..