Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hg5cwa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Urbanista blog Facebook oldalán még 2015-ben jelent meg egy kérdés arról, hogy ismernek-e az olvasók az Astoriához hasonló olyan területet, aminek sajátos népi elnevezése van, de nem számít hivatalos közterületnek. Jobbnál jobb tippek érkeztek, ugyanakkor az is kiderült, hogy sokan félreértették…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
hg5cwa 2009.12.11 14:00:46
Na igen, kéremszépen, erről papolok már jóideje!!
@Tóta W. Árpád:
Már rég óta olvasom irásaidat, naggyon jók! (rászoktak már az ismerősök is :) )

@Lord_Valdez: Ellent kell neked mondjak, egy szervízt vezetek, az ég világon minden javítható, ha beszerezhető hozzá az alkatrész, és a megfelelő műszerezettség rendelkezésre áll! De a legfontosabb a rutin hogy mikor hova kell nyúlni! és ezt csak tapasztalattal lehet megszerezni, viszont ez sokszor a kapcsolási rajzot is helyettesíti, mert az nem áll mindíg rendelkezésre! Egy munkaórában ezt a rutint fizeted meg jobb esetben, amit hosszu-hosszú tanulással szerzel meg. (Rosszabb esetben a szervíz tiszta nyereségét, mert csak modult cserélnek)

Emlékeztek a 90-es évek kampányaira hogy gyűjtsd a papirt, mert sok fát nem vágnak akkor ki fölöslegesen? És ma, amikor hazamegyek és rámborul a postaládám reklámszemét-tartalma akkor ezek a dolgok hol vannak? Ja, hogy az is parasztvakítás volt?