Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boltoskisasszony

13 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boltoskisasszony Tévova vevő 2010.01.25 18:29:00
- Hello! Segíthetek valamiben?- Ööö hát izé, nem is tudom csak nézegetek...- Csak szóljon bátran ha kell valami.- Hát tudja láttam egyszer valamit. Egy filmben. Azaz nem is én láttam, hanem az unokatestvérem olvasta valahol. Hát a lényege az volt, hogy tudja szóval... hosszabb ideig…..
Boltoskisasszony A műpuncikról 2010.01.23 21:32:00
Nálunk elég soféle maszturbációs eszköz kapható. A legegyszerűbb a hosszúkás gumicső, ez végülis arra szolgál, hogy a férfi tenyerén kivüli rész ne maradjon hidegen.A következő lépcső a nagyon puha anyagból készített műpunci. Kisajak, nagyajak megformálva egy nagyon szűk,…..
- Hallo, kedveském hát maga az?- Igen, B. vagyok, tessék csak mondani.- Jött olyan dévédé mostanában, hát tudja, amit én szeretek?- Igen. Tegnap megérkezett a "Kibaszott hatalmas játékok - Ez a lány feldug egy bowlingbábút!". Félre is tettem már.- Óóó maga milyen…..
Vendégkönyvet cenzúrázó, Naiv Ügyfeleket sanyargató magyar apácák a pápa székhelyén? A maga nemében páratlan panaszos levelet kaptunk "a 2 vissza nem térő vendég"-től, akik a Rómában Szent István Ház néven fizetős zarándokházat (egy kétágyas, fürdőszobás…..
Boltoskisasszony 2010.01.06 09:48:36
@maripán: simán lehet, hogy egy vezetékes net van a főnöknő szobájában. Ennyi.
Az meg pláne elképzelhető, hogy nem értenek hozzá, hogyan kell másik gépbe átrakni, mert mondjuk jelszóval védett és nem merik kiadni nektek, vagy nem mernek mást odaengedni a saját gépükhöz.
Boltoskisasszony 2010.01.06 09:58:37
@maripán: Mit mondtak a nővérek mikor panaszkodtatok a fűtés hiányára, vagy a melegvízre?
Boltoskisasszony Boldog Új Évet! 2010.01.01 14:30:00
Azt hiszem ez lehetene az a poszt amiben összegzem az elmúlt év eseményeit, de nem is tudom hol kezdjem.Ki volt a legérdekesebb vevőm? Talán a negyvenes csajszi akinek arról tartottam bemutatót egy 10 inches zselé-dildón, hogy hogyan kell az ízesített síkosítót rámasszírozni a…..
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Boltoskisasszony 2009.12.29 22:04:20
@KennyOMG: Nagyon sajnálom, hogy így jártál.
Mondjuk többnyire én is viszek magammal túlélőfelszerelést (mini dvd játszó) és ha a hátam mögött ülő gyerek össze-vissza rugdal, akkor a legszebb mosolyommal fordulok hátra.
Azt hiszem nagyon ijesztő lehetek, mert használ. :)

@Töpörtyű: semmi gond! Békepipa! :)

@Renee: én sem kívánkozom az USA-ba. Örülök ha kibírok egy két és félórás repülőutat. Meg különben is Európa-rajongó vagyok, bárhova /bármikor elutazgatnék itt ha lenne rá alkalom.

@Piszkos Freud: Örülök, hogy másnak is hasonló tapasztalatai vannak mint nekem.
Engem az döbbentett meg, mikor egy Skandináviából érkezett gépet takarítottunk és a várva-várt csillogó tisztaság helyett vagy háromszor nyúltam bele valami azonosíthatatlan trutyiba amit valakik viccesnek találtak a magazinok közé betolni, és a kakis pelenkáról már majdnem elfeledkeztem.
Boltoskisasszony 2009.12.29 22:44:51
@Animacs: Igen ezt én is írtam fentebb (tapasztalatból), hogy az angol fiatalok személyes higiéniája messze alulmúlja a hasonlókorú magyar fiatalokét.

@Rékuc: Igen tényleg ez volt, listáznom kellett volna mi mindent találtam.
De a legrosszabbak tényleg az angol nyaralójáratok voltak, a mieink meg megdöbbentően tiszták, csak néhol maradt ott egy-egy üres műanyag pohár.
Boltoskisasszony 2009.12.29 23:03:38
@Rékuc: Bizony, bizony sok görög apartmantulaj nem is ad már ki szobát angol irodáknak...
Az utóbbi hetekben egyre többen jönnek azért, hogy titkos karácsonyi ajándékot vásároljanak a párjuknak.A férfiak többnyire a vibrátorok előtt szoktak megállni, majd leemelik a lehető legnagyobbat, legbonyolultabbat, a pörgős, gyöngyös, pulzálós, csiklóizgatós maxinyuszik…..
Bejött ma egy helyes fickó a boltba. Elsőre ugyan nem kért segítséget, de láttam, hogy sűrűn forgolódik a fehér fűzők körül amiket nemrég tettem ki. Megkérdeztem hát tőle, hogy tudja-e a pontos méretet mekkorát keres.Fülig elpirult majd odasuttogta, hogy hát neki kéne.…..
Biztos vagyok abban, hogy nem sokan tartják meg a megvásárolt vibrátor csomagolását, és mert a legtöbb fajtához még használati utasítás sincs, ezért azt sem lehet szépen lefűzni a háztartási gépek mappába.Mivel sok házibarátnak csak a dobozára van ráírva, hogy vízálló,…..
Nem engedhetek be a boltba 18 éven aluliakat. Ha megteszem, akkor elveszik a hely engedélyét.Mégis majdnem minden nap akad egy pár olyan kispöcs aki szórakoztatónak tartja, hogy belép a boltba, kitámasztja a lábával az ajtót és beüvölt, hogy "mekkora a legnagyobb…..
Boltoskisasszony 2009.12.20 16:40:41
@hallohallo: hát vibrátornak. :)
Tegnap adtam el. Egy fickó bejött és nagyot keresett. Mutattam neki ilyet is, meg olyat is, aztán mikor elővettem ezt örömmel csapott le rá.
Sokan vesznek egyébként olyan dvd-ket is amiben hatalmas dildókat, meg egyéb nagy dolgokat használnak a hölgyek.
Boltoskisasszony hideg van 2009.12.18 13:05:23
Nincs vevom... Kint esik a ho, ilyenkor ebben az orszagban teljesen megall az elet. Fazom kegyetlenul. Mar egy ideje szemezgetek egy fekete, lakk pilotaruhaval, lehet, hogy mindjart felveszem mielott idefagyok es utana megyek porolgatni a vibriket. Szep latvany lesz mondhatom... :D Bocs az…..
Ha már kapcsolatba kerültünk a FÉBÉSZ nevű fogyasztóvédelmi szervezettel, rögtön megpróbáltunk valami hasznosat is kihozni belőlük. Elküldtük nekik ParaSoniC levelét, aki a Metró áruházból távozott rosszkedvűen. Kávéfőzőt vett, ingyen csomag kávét ígértek bele, de nem…..
Boltoskisasszony 2009.12.16 10:07:43
@Beet-rúd:
Van olyan hely az Egyesült Királyságban ahol nem vesznek vissza cuccot egyáltalán, ha nem bontottad fel és tényleg teljesen sértetlen a csomagolása akkor esetleg levásárolhatod, kicserélheted.
Pl. nálunk. De ez egy speciális üzlet.
Boltoskisasszony 2009.12.16 12:25:53
@CJKrisz: en tegnap vettem vissza egy guminot, mert szegeny sracot anyuci kivagta vele otthonrol. Mazli, hogy nem nyitottak meg a belso csomagolast, mert akkor mar nem csinalhattam volna semmit. :D
Sebaj, majd visz neki haza valami mast a heten.
Például azzal, ha meg merjük említeni neki, hogy a busz nem a kijelölt helyére állt be a pályaudvaron, amit nem mondtak be, így lemaradtunk a járatról. Sztorink közben megismerkedhetnek a székesfehérvári buszpályaudvar félelmetesen hatékony kommunikációs rendszerével: a…..
Boltoskisasszony 2009.12.15 02:44:15
@Villy: Szerintem nem az a baj, hogy nem a helyén áll a busz. Hanem az, hogy úgy kezelik a dolgot, mintha mindenkinek kötelessége lenne tudni, melyik az ő busza...
Ma a havi DVD-rendeléseket írtam össze. Érdekes kis lista arról, mit akar a többség.Szeretnének több puncit - egy pasi, több csaj kivitelben -, az nem baj ha amatőr, az se baj ha nem tökéletes a csaj.- Amcsi Barbikat ne ajánlgasson nekem Kisasszony, olyan nem kell amelyiknek lufi van a…..
Van abban valami megfoghatatlanul szürreális, mikor talpig csinosan állsz az üzlet közepén, kezedben egy maximumon pörgő Long John fantázianevű műbránerrel és nagy mosollyal az arcodon ajánlgatod a negyvenes, helyes, öltönyös hapsinak aki a felségének keres valami játékszert...
Boltoskisasszony Az üzletember 2009.12.11 12:59:00
Mintha menekült volna valami elől úgy vágódott be hozzánk, kezében egy igencsak márkás autó slusszkulcsát szorongatva - amit közvetlenül előttünk parkolt le -, öltönye drága és nagyon jól szabott volt. Köszöntésemre nem válaszolt és segítséget sem kért. Ő az, akit nem…..
Kis üzlet a főút mentén. Kirakatában női fehérnemű, mert az utcafrontra mást nem tehetünk ki. Törvény tiltja. Belül azonban már kicsit más a kép, a falakon felnőtt játékszerek, ruhák és egyéb kellékek, egy másik helyiségben pedig dvd-k, talán ez utóbbi a legforgalmasabb…..