Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kata original

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen nem tudom megállni szó nélkül a fent említett csatorna „arcainak” ámokfutását, amit főzés gyanánt adnak elő néha, még egy párat belerúgva az amúgy is padlón lévő magyar gasztrokultúrába. Előrebocsátom, hogy szeretem a csatornát és gyakran nézem a…..
kata original 2009.12.15 07:22:20
@Mormogi Papa:

szóval paranoid vagy, aki összesküvés-elméleteket gyárt? Állat! Izgalmas lehet az életed. Te valami virtuális zseni lehetsz, mert mielött ide regisztráltál, már elötte megálmodtad, hogy van egy ilyen oldal és mielött bepötyögted az első betűd, már réges-rég volt kb. 1265 hozzászólásod.

Imádom az ilyen embereket.:)
Toma felvetett egy témát, teljesen mindegy, hogy most vagy 2 éve, én csak most találtam rá, ezért csak most szóltam hozzá. (Azért magyarázom el, mert nem biztos, hogy a sokmindennel foglalkozó agyadnak jut ideje egyszerű ok-okozat dologra koncentrálni picit!:))
kata original 2009.12.15 11:45:19
@fiam: Ja! Értem, más szavakkal. Az normális, hogy valaki ajánlja, hogy töröld ki,mint a..... ellenbe létező pszichés betegségek nevén nevezése nem normális,( más hangnemnek számít) bár mind a magyar,mind az orvosi szótárban fellelhető. Ha netán a tartalmára gondolsz mondandómnak, az sértő lenne? :O Az nem sértő, ha a véleményedet a fekáliával azonosítják? Bár leírva nincs, csak kipontozva, de feltételezem,hogy mindenki kitalálta mire gondol, így te is? Szóval, akkor én is pontozzam ki, mikor szerinted "más hangnem"-írok (hozzáteszem , hogy írok,mert azt csinálom.Ellenben hangja nincs, nem is értem?!) Vagy maradt még egy (tudom,kopjak le,de ez nyilvános fórum, sértőt meg nem írtam),hogy én is fekáliákat és pisiket, estleges hányásokat( ez passzol ide) emlegessek, vagy ahogy a fórum címe is mondja:Mi a szart eszünk ma? Kezdek rájönni, hogy a szar szó bármelyik használta lenne a helyes kifejezésforma, ami nem sértő hangnem. Mert ez kultúrált. okés, értem! Ideges meg eddig sem voltam, most sem vagyok.:)
kata original 2009.12.14 09:31:11
@Bombadil Toma:

Tudom mi a fúziós konyha. De nyilván szakember vagy úgy is, hogy nem vagy az. Nem kell felkapni a vizet, ellenben nem az ő műsora, csak szerepel a műsorban.:O