Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárli

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Nem szerettem volna ott lenni Gabriella előtt amikor a lenti levelét írta, igen feldúlt lehetett a balesete utóélete miatt. Nem sok mondatvégi pontot, de annál több felkiáltójelet használt. A levél végére már szinte fájtak a dobhártyáim. A történet viszont érdekes, kíváncsi…..
Sárli 2010.07.02 03:24:33
Nem olvasom át a kommenteket, leírom az én "élményem", ami szintén ugyanígy kezdődött.

Előzmény: M5 kivezető, fiat szalon előtt kicsivel előttem a belső sáv állóra fékez, előttem összekoccannak, én jobbra elrántom, mögöttem a kiscsaj a céges verdával belémrongyol...

Azt kérdezi miután kiszállt: akkor most ki volt a hibás?
Bébi....Te voltál mögöttem, nem tartottad be a követési távolságot. SZERINTED???
Ő ebben nem olyan biztos.
Mondom oké. Rendőr?
Jó, mondja ő.

Telefon, rendőrt hívok. Laza 40-50-60 perc után megérkeznek, a csajt addigra telefonon kioktatta a pasija (gyk: TE HÜLYE BAZDMEG. TE VOLTÁL A HIBÁS!). 4-5 méterre elhallatszott :D
No mindegy. pasi megérkezik, elismerik a vétkességet, rendőr azt mondja akkor ő nem intézkedik. Oké.

Papírok kitöltése után mindenki útjára.
Következő utam a szervizbe vezetett. Megcsinálták. Elhoztam. Rámtelefonálnak 1 1/2 hónap múlva, hogy a biztosító nem fizet.
MIVAA???
Hívom a biztosítót.
Nem fizetnek, mert - most figyelni - NEM EGYEZIK A TÖRÉSKÉP!
Mondom a jó édes kurva anyád törésképe nem egyezik.
Telefont lecsapta. Innentől én voltam a kurvaanyázós ügyfél (ezt megkérdezte a következő híváskor).

Beballag személyesen az ügyfélszolgálatra. Vár. Ügyintéző jön. Mondom csókolom, én vagyok az anyázós. A kárszakértőt kérem. Odajön. Mutogatja a fényképeket, meg hogy az én autóm lejjebb sérült, mint a másik. Mondom fizika? Smafu? BECSÚSZOTT alám a másik autó úgy telibevert.
Őket ez nem érdekli.

Rendben. Beballagtam a központba.
Az igazgatót keresem.
Meg van beszélve?
Nem. Az igazgatót keresem.
Csak a helyettese van itt.
Remek. Akkor őt.

5 perc várakozás. Felmentem a szerelővel, feleségemmel. Elmeséltem neki mi a helyzet. Készséges volt, lekérte az anyagomat.
Ezek után csak annyit kellett tennem, hogy elmentem a károkozó csaj cégéhez, és kértem tőle, illetve a balesetkor a helyszínen tartózkodó kollégájától egy elismerő nyilatkozatot. Ugyanezt a feleségemtől is. Illetve én is leírtam.
Elküldtem a biztosítónak.

JÓVÁHAGYTÁK! Ja, ekkor már vastagon a 4. hónapban jártunk!
Avultatás végett felhívtam ismét az ügyintézőt. Sikerült egy új, alig 1 éves autóra kemény 36.000, azaz HARMICHATEZER forint avultatást megállapítani, és kifizetni.

Szóval elmennek ezek a picsába alapvetően. A magasan kvalifikált kárszakértőikkel egyetemben.
XPROVID Films. BLOG Restart 2009.10.24 15:25:00
Kis időre eltüntünk blogfrissítés tekintetében. Igen komoly időszakon vagyunk túl. Szinte minden hétvégén és legtöbbször hétköznap is folyt a munka házunk táján.A téli időszak egy kicsit -de tényleg csak egy kicsit - lájtosabb lesz. Így marad talán idő beszámolni…..