Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündérróka

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 26-tól, szombat esténként új részekkel tér vissza az Egynyári kaland a Dunára. Az új évadban a szereplők kimozdulnak a balatoni környezetből, és ezúttal nem tóparton, hanem javarészt a fővárosban töltik majd a nyarat. Fotó: Piti Marcell Az új évad kapcsán a hévízi Hotel Európa Fitben tartott…..
Az ígéretemhez híven, és a korrektség kedvéért az alábbiakban olvasható a vasúttársaság válasza az 1. poszttal kapcsolatban: Tisztelt…..
Tisztelt Cím! Arról, már rég lemondtam, hogy a szolgáltatásuk színvonala elrugaszkodik a mocsár szintjéről, hiszen az általam igénybe vett Intercity járataik folyamatosan késnek 15 percet bőven meghaladóan Nyíregyháza-Budapest Zugló között időjárási helyzetre való tekintet…..
Tisztelt Cím!2010. május 14. én a Nyugati pályaudvarról 9:23 perckor induló, 612 es járatszámú intercityvel utaztam Nyíregyházára. Azaz csak utaztam volna, mert sajnálatos módon szerelvényünk Karcag előtt karambolozott egy teherautóval, amelynek következtében, csak 180 perc…..
Talán még nem késő, félig-meddig utólag Boldog-Békés Karácsonyt Kívánni minndenkinek aki ide téved, és nem életünk virágos kertjének egyik léckerítése, mert arra remélem rádőlt a karácsonyfa, és csak tavasszal mászik ki alóla.Most csak egy rövid szösszenet:Jövök az…..
Kedves ezt a blogot olvasó aktív szexuális élettel rendelkező felnőttek, és majdan nem csak az óvónéni szoknyája alá bekukucskáló, valamint Pistikét az óvoda mosdójában letolt gatyával is megszemlélő gyerekek, akikből buja felnőttek lesznek!Kérlek Benneteket NE, ismétlem NE…..
Na halihó minden kedves olyan izlésficamosnak aki magától, és annak, aki abban a szerencsétlenségben részesül, hogy a mi direkte figyelemfelhívásunkra olvassa ezt a grafomán tyúkokat ellenpontozni kívánó blogot. Igen, mert sok tyúk, szoláriumozott G. I. Jane, úgy érzi, hogy az ő…..