Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mercy07

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, de megvan! :)Nemcsak, hogy elhagyták a 750 cédulát a Vas megyei 4-es körzetben az LMP aktivistái, de állítólag már a 800. szelvény is kézben van! A gyűjtés még zajlik ma este és holnap reggel a biztonsági tartalékok miatt.Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a…..
Az Alon.hu szombathelyi hírportál beszámol a Tárki legújabb felméréséről, melyből kiderül, hogy egyre többen akarnak szavazni, és az is, hogy az elmúlt időszakban az LMP már a Tárki szerint is megközelítette a Parlamentbe jutási küszönöt.Teljes cikk:…..
A legjobb kampány az, ha a saját ismerőseinket megmozgatjuk. A módszer működik. Írj egy sablon levelet, amit utána a címzés megváltoztatásával elküldöd az ismerőseidnek egyenként üzenetben.Ha írsz 100 Vas megyei ismerősödnek, akkor az kb 10 kopogtatócédulát hozhat! Mozdítsd…..
Hatalmi visszaélések az ajánlószelvény-gyűjtésbenIsmeretlen tettes ellen tesz feljelentést a Lehet Más a Politika az ország nyolc településén történt visszaélésekkel kapcsolatban. Az ajánlószelvényekkel való visszaélést ezúttal köztisztviselők és közalkalmazottak…..
Vas megyében is Lehet Más a Politika Sajtótájékoztatón mutatta be a Lehet Más a Politika nevű ökopárt a Vas megyei jelöltjeit   A sajtótájékoztatón részt vett a körmendi születésű Ivády Gábor, Ivád község polgármestere, az LMP választmányi tagja. Bevezetőjében…..
mercy07 2010.02.07 09:23:36
@karolyist: Sejteni lehetett, hogy az LMP képviselőit is elkezdik mocskolni...
Mindenki azt mondja, hogy a Lehet Más a Politika az a párt, amely az összes jelenlegi közül a legjobban használja az Internetet. Ez olcsó (sokszor ingyenes) és hatékony módszer, főleg ha olyan szavazókat akarunk megnyeri, mint a fiatalok és első választók, a diplomásak és…..
Az MDF, miután felvette a megrögzött Gyurcsány-rajongó Debreczeni Józsefet a listájára, most az egykori Gyurcsány-kormány tagjával Gyenesei Istvánnal és az általa vezetett Somogyért Egyesülettel is megegyezett. A hírről az Index.hu számol be.Tegye fel a kezét, aki még tudja…..
A www.marketingmask.com oldal a twitteres aktivitás szerint osztályozta a pártokat. A cikk szerzője minden párt követőjét egy szavazatként számolta. A 11 számbavett pártból 5 ugrotta így át az 5%-os küszöböt. A Lehet Más a Politika ezek alapján 26,7%-ot ért el, az LMP-t…..