Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koe11

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A serdülőknél a MAC nagyon elkapta a magabiztosan listavezető Bp. Sztárok SE-t, a kölyök korosztályban a jól hajrázó Kercsó-csapat gálázva nyerte az alapszakaszt, és bekezdett a rájátszásban is, itt a káposztásmegyeriek bajban vannak. Serdülők. Akik eddig úgy hitték, csak…..
koe11 2010.01.18 23:08:08
@hokikori: Szabó Gyergyószentmiklósi és a Rokaly testvérek Csomafalviak Farkas Csaba tanitványai voltak Csomafalván és a Gyergyószentmiklósi ISK-nél
A magyarországi és az erdélyi ember közelebb kerül egymáshoz, és a barátság hosszú időre fennmarad. Ez az egyik következménye annak, hogy egyre több utánpótlástornát szerveznek, hol ott, hol itt. Kameránk ott volt a gyergyói Mikulás-kupán, a hazaiak nyertek, a Debrecen a…..
koe11 2009.12.10 22:19:01
@heves jeges: U12 ben két csoport volt A-B
ISK - SK Progym Junior Vipers I,II, Csikszeredai ISK -SK I-II,Debreceni HC, HC Bikák Kézdivásárhely , HC Felcsik , Kaposvári ISK , ( Meghivottak voltak még a Steaua , ISK Miskolc , HC Dinamo Chisinau)
U14-ben 5 csapat volt: ISK-SK Progym Junior Vipers , ISK-SK Csikszereda , HC Debrecen , ISK Kaposvár , HC Bikák Kézdivásárhely.
Edző: Farkas Csaba , Kémenes Csaba ISK-SK Gyergyószentmiklós