Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stukker

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Good-Games Junior Oscar eredmények 2010.05.15 19:45:00
Üdv!Örömmel mondhatjuk, hogy másodikok lettünk a "Legjobb blog" pályázaton. Nagyon örülünk ennek, de sok dologban nem értünk egyet!Elősször is az, hogy mi folyamatosan figyeltük a szavazást, és nem értjük, hogy nekünk hogy lett 120-nál több szavazatunk. Nem tudom…..
Kicsit tovább tartott, mint gondoltam (pedig olyan nagyon sok munkám nem volt benne), de végül sikerült felrakni a tíz számomra legijesztőbb filmről szóló listát. Ebben az esetben volt eddig a legnehezebb eldönteni, hogy mi legyen az első, a második helyezett tényleg csak egy alig…..
Stukker 2010.05.09 15:43:05
Nos, maga a videó nagyon jó lett. Én csak abba kötnék bele, amit tanácsoltatok: "Egyedül, és éjszaka nézzétek meg a filmet". Sajnos én ezt megfogadtam. Emiatt nagyon hosszú és borzalmas éjszakám volt. Hallottam az Ördögűző című filmről még korábban Vazar barátomtól, és szerinte is enyhén félelmetes volt. Már terveztem, hogy megnézzem, de nem jutottam el soha addig, hogy letöltsem. Mikor megláttam a videótokba, már rászántam magam, hogy leszedjem, de Vazar hamarabb át tudta küldeni. Laczfy tanácsolta, hogy ne nézzem meg egyedül, de természetesen a kamasz fejemmel nem hallgattam rá, mert miért is-.- Amint elkezdtem nézni, még msn-eztem, skype-oztam, zenét hallgattam. Magyarán mindent csináltam csak épp a filmet nem néztem. Ahogy telik az idő, és anya is meg apa is elmentek aludni, és már nem volt kivel msn-ezni, egyre jobban tudtam a filmre koncentrálni. Ahogy belemerültem azt gondoltam magamba: " Á, ez nem is olyan félelmetes mint ahogy mondták". Valójában a film nézése alatt nem is tűnt annyira fosatósnak. Nagyjából eljutottam a film 80%-ig, mikor anya kiüvöltött, hogy menjek aludni. Miután lekapcsoltam a gépet, és mentem a fürdőszobába egyre jobban kezdtem a hatása alá kerülni. Ami a filmbe volt nyomasztó érzés, az végig kísért az éjszakán. Zuhanyzás alatt már tudatosult bennem, hogy én ma anyával fogok tudni csak aludni. Nagy nehezen rávettem apát, hogy engedjen a helyére. Lefekvés után kb 1 órával elaludtam. Lehetett vagy éjfél. A poén az, hogy nem vettem észre, hogy alszok. Mert úgy tűnt, mintha az álmom a filmet egészítette volna ki. Hirtelen nagy görcsökre felkeltem fél ötkor, de minden álom kiment a szememből. Aludni is akartam meg nem is. 40 perc elteltével sikerült végre rászánnom magam az alvásra. (Mondanom sem kell, hogy azt hittem, hogy a félelemtől görcsölök.) Nagy pechemre fél hatkor ismét felkeltem, de már nem görcsöltem annyira. Akkor próbáltam megfogalmazni azt a szöveget amit most írok, mert gondoltam akinek nincs kötélből az idegei akkor tanuljon a hibámból és ne nézzen ilyen filmet egyedül. Szerencsémre egy órán belül sikerült elaludnom, és a maradék 3 órába ameddig durmoltam még rosszat se álmodtam.
A szövegem végén következzék egy kis random : Kiderült, hogy azért görcsöltem, mert megjött...XD...

Mindezek ellenére a videótokkal egyet értek, és fantasztikus lett akárcsak az összes többi. De a tanácsotokat nem fogadom el XD.
Na hali
Baaad Movies Kiwi! 2010.02.14 22:00:30
Ha igazán meg akartok hatódni, szánjatok rá három percet!..
Stukker 2010.02.17 15:38:04
Stukker 2010.02.17 15:39:52