Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Primero

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Devon dizájn-labor fejlesztése ötvözi az óra-világ modern trendjeit a mechanikus újításokkal. A Tread 1 névre keresztelt különös műszer mechanikus és elektronikus alkatrészek remek párosításával nyújt páratlan teljesítményt. Az óra-világ mindig keresi az újabb…..
Burzsuj Acélmackót a Rolexnek! 2010.11.30 13:00:00
Nem feltétlenül aranyrudakat, szupertitkos, még a WikiLeaks-en sem kiszivárogtatott dokumentumokat, vagy az egykori családi főellenség hulláját rejtik a széfek, hanem az esetek többségében ennél sokkal prózaibb dolgokat. Mondjuk egy órát. Mondom, egyet.Több ugyanis egyszerűen nem…..
Primero 2010.11.30 19:56:58
@Vogel Zs: elvileg igen...a széf acélja, az óra anyaga, egy kis elektromosmező és kész az elektromágnes... egyszer egy ilyen infótól kaptam sokkot.
Primero 2010.12.01 01:27:22
@Vogel Zs: a széf acélja, és az óra acélja + egy elektromos kábel vagy elem, vagy bármi ami elektromos mezővel rendelkezik és kész az eletromágnes. Amikor vettem az órámat azt az infót kaptam, hogy hanyagoljam a széfet. amúgy úgy tudom, hogy a rozsdamentes acél csak egy oxid réteg miatt rozsdamentes, tehát elvileg mágneseződik:) ez kezd átmenni fizika órába. Persze én is csak azt írom amit hallottam. De azért így elméleti síkon érdekes felvetés lehet. Mint ahogy az olcsóbb óraforgatók addig forgatják az órád, amíg a rotor szétszedi a teljes szerkezetet.:) lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok az óráimra.
Primero 2010.12.01 21:05:00
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..