Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papaja ( twitter: koocos)

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nagyon rég nem írtam és ennek az volt az oka, hogy viszonylag jókislány voltam. semmi kirívó ufótámadás és rosszalkodás... unalmas, betegeskedős tavasz volt ez, nade sebaj...itt a nyár...hurrá!!!a múlt héten már voltak jelek, hogy itt vannak, de mostmár egészen biztos, hogy az…..
Papaja ( twitter: koocos) 2010.06.11 09:30:01
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
addict United Colors of MDF 2010.02.18 17:00:00
Nem fogjátok elhinni, kik szavaznak az MDF-re! Lányok és fiúk! Akik ráadásul mosolyognak, szexin csücsörítenek és bizakodóan tekintenek a jövőbe. Közös tulajdonságuk a nyakfétis, ami miatt szalagot vagy színes sálat kell viselniük a nap 24 órájában. Érdekes, hogy amíg a…..
A tegnap esti Webisztán Mikulás Partyra több mint 150-en jöttek el. A Moloko Bár mindhárom szintjét belaktuk. Az utcán pedig ilyen szép fixik parkoltak. És a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy mindenki jól érezte magát.  Nagy-nagy-nagy köszönet a két…..
Papaja ( twitter: koocos) 2009.12.11 12:33:24
Vajon tényleg én ennék az egyetlen férfi, aki nem veszi ketté a Pilóta kekszet, és nem harapja ki a krémet a közepéből, ahogy azt a reklám sugallja? Hogyan kell a Pilóta kekszet enni?(opinion) ..
1. A Ringier Magyarország vezetője elképesztő netsemlegesség-ellenes kirohanása volt az IH legérthetetlenebb pillanata. A netezőket Blikk-adóval sújtani kívánó elképzelés a Google Magyarország vezetőjét például annyira meghökkentette, hogy angol nyelvű twitet írt. Mindez épp…..
Az eperillatú rágó és a Pataki Attila féle nép mulatós zene mellett a világ legfurcsább képződményei közé tartozik a rendkívül eredeti, Bakon névre keresztelt vodka, aminek különlegességét szalonnás ízesítése adja. Viszonylag kicsinek képzelem azt a piaci rést, amely az…..
Nem kevés cinizmussal megáldott és a reklámosok életét nagyon jól ismerő bennfenntes blogra bukkantam minap, amelyen zseniális érzékkel szedik össze azokat a dolgokat, amelyeket egy tipikus reklámos szeret. A Things Marketing People Love egy viszonylag gyakran frissülő blog, tele van…..
Román Balázs az ehavi Kreatív magazinban elég durván lehúzta a Raiffeisen bank imidzsfilmjét, ami csak azoknak lehet furcsa, akik idáig esetleg elkerülték a Raiffeisen új szpotját. Merthogy ez a film egyszerre zavaros, unalmas és látszólag tökéletesen felesleges. Azt, hogy miért is…..
Papaja ( twitter: koocos) 2009.06.17 12:09:26
Már egész elszokhattatok a hazai reklámok megvitatásától itt az addicton, olyan rég volt reklámszemle. Ennek egyik oka a cégek azon gyakorlata, amellyel ezekben a viharverte időkben költségtakarékossági okokból előszeretettel élnek. Sok megbízó ugyanis régebbi filmeket vágat…..
Sokan kérdezték tőlem, hogy tudnának ügynökséghez kerülni kezdőként, hogy lehet itthon különféle gyakornoki programokba bekerülni. Ezután nagyot néztek, mikor azt válaszoltam, hogy sehogy, mivel a hazai ügynökségeknél nincsenek gyakornoki programok. Míg a külföldi nagy…..
Csütörtökön lesz a nagy nap, amikor a magyar reklámszakma apraja-nagyja nagyon stílszerűen összegyűlik a Gödörben, hogy megünnepelje az elmúlt egy évet, és egymás hátát veregetve megnyugtassa a lelkiismeretét, mondván nem is vagyunk annyira lemaradva a világtól. A…..
Papaja ( twitter: koocos) 2009.05.26 12:03:29
@Pikszi: na az már 2 nagyfröccs és még pálinka is belefér:)
igaz az hogy az 5000-es sétálójegy ingyenfogyasztást foglal magában? mily csalógató
Papaja ( twitter: koocos) 2009.05.26 12:14:57
Taurin- és szénsavmentes energiaitalra bukkantunk a Reál kiskereskedelmi lánc akciós termékei között. Az állítólag klinikailag tesztelt és címkéje szerint wellness energiaital narancs és feketeribizli ízekben kapható – dobozonként (=280 ml) 39 forintért. A dobozon…..
Az AIDS elleni küzdelmet, a felvilágosítást és a megelőzést felvállaló, tíz éve alakult német Regenbogen, azaz Szivárvány egyesület tavaly tavasszal indított egy általuk sokkolónak nevezett kampányt. Mázlijuk van az indoeurópai nyelvcsaládban alkotó…..
Közösségi színház a Dürerben      A web2.0 után itt a színház2.0 is! Hiszen miért is kellene elfogadni, hogy a színdarabok végét mindig egy ember, maga az író szabja meg? Mennyivel izgalmasabb és tartalmasabb, amikor a jelenlévő tömeg a saját érzelmeivel,…..
Bármi megtörténhet? Kompországból metrónagyhatalom leszünk? A főváros megsárgulhat!   Én, Feritíví mindenkit tájékoztatok, hogy a csajommal parák vannak - már ha érdekel. Intézményesült lonli hártként megérkeztem Siófokra. Ha azt gondolod ismered a magyar tenger…..