Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyler D.

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Októberben indítottuk útnak a DesignPumpa logókontesztjét, melynek során a blog arculatát meghatározó, a jövő designpumpáját elénk vetítő logót keressük. A pályázat végső határidejét december 24-ében jelöltük meg. Akkor. Az új határidő január 5-e, hogy az is…..
Tyler D. 2009.12.11 17:35:45
@LOGOTEAM: Az nem ötlet, hogy a kezdőbetűkkel variálsz, az adja magát. Egy logónál mindig törekedni kell arra, hogy felismerhető legyen az amit jelképezni szeretne. Van, amikor ez nem sikerül, vagy nem cél (van, amikor nem is lehet), de Én azt nem tartom elég ötletesnek. Betűkből, tisztán logotípiával is lehet zseniális dolgokat alkotni, de a 8-as nem ilyen. De, ez az én véleményem, az meg a tiéd. De, mondom, kivitelezésben jó, korrekt munka, viszont azt lássuk be, nem fog bekerülni a logótervezés történelmébe, vagy nyomtatott logóválogatásokba, mert nincs meg benne az a plusz, ami kiválóvá teszi, ebben kell még fejlődnie a szerzőnek, mégha kicsit szigorúnak is tűnök :).
Tyler D. 2009.12.14 09:41:11
@oO Dufi Oo: az enyémmel sem vagyok elégedett (mert a koncepció baromság), de csak hogy nyugodtan átcsaphasson a kommentelés személyeskedésbe a 6-ost.

A névválasztás hiába nem szerencsés, ez van, ezzel kell főzni :).

@- Capri -: "képi megjelenéssel" is lehet logószerűt alkotni, csak a pályázók közül ez még senkinek sem sikerült.
Fokozódik a nemzetközi helyzet a pumpa logópályázatának kapcsán. Sörszagú fogadkozások mellett mellett új terv is érkezett eaposztrof, vagyis az eaposztrof | dotHEAD project révén. A pályamű filozofius kibontása így kezdődik (majd hajtás után folytatódik): "a design, mint…..
Tyler D. 2009.12.11 15:38:20
@LOGOTEAM: A logó és embléma bizony ugyanaz lesz :). A logotípía egy olyan formája a logóknak/emblémáknak, ahol nincs jel.

"Ez a lap a logókról, mint emblémákról szól" - hu.wikipedia.org/wiki/Log%C3%B3

"Az embléma modern értelemben: logó." - hu.wikipedia.org/wiki/Embl%C3%A9ma
Egész érdekes kis akciófilm, néhol kissé brutális, de még belefér - bár kajálni az elején lehet nem ajánlot.Meg lehet nézni, elájulás, elámulás nem lesz.Értékelés: 10/6..