Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FOOTER_HU

44 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fergeteges volt az ünneplés a FOOTER.HU ötödik születésnapján, ahol a Dazlious, a Mi Voltunk Azok, a VL45, a Nulldik Változat, Antonia Vai és a Shapat Terror játszott. ..
Stephen Hawking elméleti fizikus, a FOOTER.HU rendszeres olvasója. Legutóbbi előadásában foglalkozott a III. FOOTER.HU Fesztivál helyszínével is. Meglepő következtetésekre jutott.A fesztivál helyszínéül ezúttal is az óbudai Yuk szórakozóhely szolgál. Hawking szerint azonban egy…..
A FOOTER.HU hagyományosan jó kapcsolatot ápol a BKK-val. A fővárosi közlekedési vállalat, csakúgy mint legutóbb, különjáratokat indít a fesztivál helyszínére.Ahogy azt a Sziget Fesztivál látogatói már megszokhatták, csakúgy mint a másik nagy óbudai fesztiválra, a III.…..
A FOOTER.HU mindig is szívén viselte olvasói öltözködési szokásait, jó megjelenését. A III. FOOTER.HU Fesztivál egy szerencsés résztvevője így eredeti FOOTER.HU dizájn cipő szerencsés tulajdonosa lesz!A kisorsolandó cipőt öt (!) évvel ezelőtt a FOOTER.HU bemutatkozó…..
Az olyan jelentős tömegrendezvények, mint a FOOTER.HU fesztiválok szervezői elé mindig hatalmas feladatot állít a nagy mennyiségben megjelenő talált tárgyak kezelése. Stábunk üdítő megoldást talált a problémára!Az előző FOOTER.HU fesztiválon elhagyta a hajsütővasát? Nincs…..
Magukat megnevezni nem akaró forrásaink szerint a Starbucks komoly érdeklődést mutat Óbuda iránt.A hír suttogó propagandaként terjed a budapesti hipster közösségben. A műborosta feketepiaci ára az egekben, és a szakértők szerint ez csak a kezdet! Többek szerint ez baljós jel.A…..
A III. FOOTER.HU Fesztivál szervezői az ÁNTSZ munkatársaival karöltve, a 21. század legmodernebb életvédelmi szempontok szerint dolgozták ki a fesztivál zöld politikáját.A fesztiválon a belső helyiségekben a 1999. évi XLII. , a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek…..
Igazi, gátlástalanul rádióbarát fesztivál lesz ez a harmadik, mindenki sírva fog könyörögni a ráadásért a Mi voltunk Azok koncertjének végén, hiszen a pop­rock­country­blues trió elementáris erővel tolja a slágereket az arcba! A csapat tulajdonképpen a budapesti metál…..
Nem telhet FOOTER.HU fesztivál Nulladik Változat koncert nélkül! Ez alapigazság. Az idén 25 éves zenekar játszott az elsőn , és játszott a másodikon, egyértelmű, hogy a harmadikon is tolják! A new wave, dark rock, folk és tökös hard rock elemeket vegyítő, költői szövegekkel…..
Érdekes színfoltja a hazai zenei szférának a svéd-magyar énekesnő, Antonia Vai. Tüzes, energikus előadásmód jellemző rá, ám mindez tökéletes összhangban van a melankolikus és mélyebb vizeken evező oldalával. Antonia a VOLT Fesztivál, a Fekete Zaj után fellép a III. FOOTER.HU…..
A csapat zenei világát az alternatív rock-ízű sokféleség jellemzi. Az egyelőre feldolgozásokból álló repertoárt áthatja az egész univerzum. Már a felállás is különleges: profi, a szakma csínját bínját évtizedek óta a vérükben hordozó zenészek sereglettek össze Gubicza…..
Vigyázat, az egri fenegyerekek ismét a fővárosba látogatnak! A hazai stoner kiválóság Shapat Terror visszajáró vendége a FOOTER.HU Fesztiváloknak. Az első, 2010-es rendezvényen is veszett bulit toltak, a szervezők gyanítják, ez idén sem lesz másképp!A csapat 2009-ben adta ki…..
Hallott ön kambodzsai deep house-t? Szaharai grindecore-t? Somogy megyei tangót? A III. FOOTER.HU fesztiválon semmi nem lehetetlen!A deep house a house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.A grindcore…..
"Útszéli folkmuzsika, introvertált hangulatok párbeszéde gitárral és énekkel. Ha te azt mondod, blues, mi azt mondjuk grunge. Ha te azt mondod, grunge, mi azt mondjuk folk" - így jellemzi Tanka Balázs (Turbo) és Kovács Bence a Kaldera zenéjét.A kaldera vulkáni eredetű felszíni…..
Szerdán megmutattuk a Lángoló Gitárok első éves szerkesztőségi listájának utolsó harminc helyezettjét, most pedig jön a legjobb húsz. A tegnapival ellentétben most minden egyes helyezetthez fűztünk valami kommentárt is, raktunk bele linket, hogy könnyebben utána lehessen járni a jó zenéknek.…..
Csakúgy, mint az elsőn, a harmadik FOOTER.HU fesztiválon is a Kék Yukban bulizhatnak az immár jövőre öt (!) éves FOOTER.HU-t ünneplők! A várva várt buli 2014. április 11-én, pénteken lesz 19:00 órától az óbudai szórakozóhelyen, ahol a szervezők ígérete szerint az első…..
Örömmel jelentjük be, hogy néhány év kihagyás után a FOOTER.HU Kulturális Magazin 2014-ben ismét megrendezi a budapesti klub élet népszerű élőzenei eseményét a FOOTER.HU Fesztivált! A rendezvény szervezését megkezdte stábunk, megígérjük, hogy tavasszal lesz a buli, a…..
A FOOTER.HU Kulturális Magazin második születésnapja hatalmas bulit hozott. A budapesti Tündérgyárban este nyolc óra körül már egy gombostűt sem lehetett leejteni, mert senki nem vitt magával. A fesztivál koncertjeiről és fellépőiről az előzetesekben írtunk már,…..
Mint önök is tudják, a veszély jelenléte permanens. Bámikor, bárhol lecsaphat. A kedves simléderes sapkás bácsi lehet, hogy egy dühödt állat. A FOOTER.HU Fesztivál szervezői szeretnék megkímélni a vendégeket minden kellemetlenségtől, hogy a rendezvényen való szórakozás…..
A 2005 óta létező, eredetileg Kecskemétről származó Mad Dolls kimért léptekkel halad az ismertség felé. A jelenleg trio felállásban üzemelő csapat tagjai túl vannak már két demón és jó pár fellépésen, amelyeken magyar nyelvű szövegeikkel és húzós, punkba ágyazott grunge…..
Ki ne emlékezne arra, mikor a tavalyi FOOTER.HU Fesztiválra alakuló supergroup, a Vashenger letépte a résztvevők arcát. A tiszavirág életű csapat énekese idén is – ezúttal egészen más produkcióban – visszatér. Tanka Balázs, a Fonogram-díjas Turbo frontembere nem…..
Ezrével kapjuk a leveleket és a telefonokat, hogy gyermekkori fotóink túl feltűnően hasonlítanak a jelenleg Jászárokszálláson élő Glenn Danzig imitátor, Sikőci Imre bácsi lányáéira, azonban mi nem hagyjuk magunkat megzavarni, és bátran kiállunk a nyilvánosság elé a II.…..
A II. FOOTER.HU Fesztivál immár valóban úgy közeleg, mint a tavasz. Itt az ideje tehát, hogy tovább hangolódjunk a murira. És persze néhány újabb fellépő is kiderül...    ..
Magazinunk második születésnapi zsúrjára rendhagyó műsorral készülünk. Bár mindannyian tudjuk, hogy a hangos gitárzene (legfőképpen pedig az Akela) a legjobb, amit csak elgondolni lehet, mégis idén megkíséreljük a FOOTER.HU zavarbaejtő diverzitását valahogyan a fesztiválon is…..
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni a Shapat Terror után a FOOTER.HU Fesztivál második duplázó fellépőjét, a Nulladik Változatot! A csapat háza táján sok a változás, de ennek ellenére mintha újult és újult erővel "lepnék el" a környék klubjait, hogy…..