Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bufo

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prometheus küldte ma ezt a nagyszerű beszámolót, az engedélyével közzé is teszem, ezekkel mindig úgy voltam, hogy sokat lehet tanulni belőlük, egymástól.Íme: Íme az első élményem. Bár hosszúra sikeredett, igyekeztem kerülni a rizsázást. Egy szép, napos szombaton…..
Hja, sikerült elmennem külföldre egy peyote szertartásra, érdekel valakit? Írjak beszámolót? Azért kérdezem, mert egy nagyon is ayahuasca közeli medicinről van szó, ahogy korábban írtam is a (feminim) ayahuasca  (maszkulin) megfelelője, ami sok tekintetben nagyon is közeli…..
bufo 2010.12.01 01:47:31
ayahuascareality Blogtalálkozó 2010.11.18 02:24:32
Most szombaton tartjuk az egy éves jubileumi blogtalálkozót, a szokásos jó hangulat, talán egy-két meglepi várható...:)Aki szeretne jönni jelezzen, nagyon szívesen látjuk! A csapatnak van egy erős magva, deszerencsére minden alkalommal több új baráttal is gazdagszik a…..
bufo 2010.11.18 19:15:38
ayahuascareality Shipibo-konibo 2010.10.19 22:07:00
Ígértem egy ideje, hogy írok a shipibó indiánok ayahuasca ihletettségű művészetéről. Pár dolgot magam is összeszedtem, illetve nagy segítség volt a Luis Eduardo Lunával való beszélgetésem. Annak egy részéről hangfelvétel is készült, amit vagy én begépelek, remélem…..
bufo 2010.10.20 22:52:49
Nagyon nagy, ma találtam!:))) ..
bufo 2010.09.20 20:53:19
Természetesen sok jó ayahuascával, és hasonló dolgokkal foglalkozó film van, hála istennek egyre könnyebben hozzáférhetőbben. Emlékszem 1-2 éve (ami ugye nem volt olyan messze!) alig találtam valamit mondjuk a youtube-on, és igen csak szűrni kellett a jó cuccokat, mert nincs az a…..
A gyógyítás útja   „María Sabina vagyok. Ő az asszony, aki vár; ő az asszony, aki próbál; győzedelmes asszony; a gondolat asszonya, alkotó asszony; ő az asszony, aki gyógyít; Ő a Nap Asszony, a Hold Asszony, az asszony, aki megfejt. Létezik egy, a miénken túli…..
Múltkor tettem fel Az öröm útja címmel egy eszkimó sámán beszámolóját, mivel nagyon sajátságosnak találtam azt. Végül újabbakra bukkantam, amikkel szép láncot tud alkotni s lehetőségünk lesz bepillantani számos beavatás történetbe, amik mindenképpen különlegesek. No,…..
Koradélután értem a helyszínre. Helyiségnevet nem fogok mondani, maradjunk annyiban hogy nem túl messze kis hazánktól, egy olyan helyen, ahol a törvény védelmezi ezt a szent dolgot. Nem sokan, éppen csak páran voltunk ott, barátok, és valaki, szintén a barátunk, és mellesleg egy a…..
Egy baráttól: A minap kaptam egy emailt (gondolom a múltkori petíció aláírása révén tudják az email címemet) ami talán titeket is érdekelhet: 2010.05.25.-en lezajlott a Chevron olaj óriás éves részvényesi találkozója, ami nagy felháborodásba és sajnálatos módon…..
Bekövetkezett. Mernyau elment, távozott az életemből. Remélem megbocsájtotok, volt egy misszióm mondhatani, és meg is van, hogy ezt a közösséginek szánt oldalat életben tartom, ebben a helyzetben nem tudok garantálni dolgokat, talán soha többet nem írok, talán már holnapa, talán…..
Írtam arról, hogy a minap betett videóhoz Bufo barátom gyorsan készített egy fordítást azok kedvéért, akik nem beszélnek angolul. Nekem is jól jött, mert nekem sem az erősségem a nyelv, legalább is most még nem az. Amikor Bufo elküldte ezt a videót, boldog volt, mutatta, hogy…..
 Sokan írtak arról, hogy álmok, látomások közben az ember nem egy képzeletbeli utazást tesz a kattant agya kémiai sztrádáin, hanem más síkokon mozog, ami ugyanolyan létjogosultságú egy másik perspektívából nézve.Számos írás megjelent már álmok feltésén is, én…..
ayahuascareality Elő-találkozó:) 2010.05.04 00:20:46
Az ehavi találkozó elő-találkozója zajlott ma!:) Na ezt jól elmondtam.A lényeg, hogy volt egy kis spontán baráti öszejövetel, az oldal témája iránti közös érdeklődés utólagos felfedezésével mindenkinél. Igazából egy hármas csapat hívott, hogy menjünk, aztán már vagy…..
Egyik kedvenc gyógynövényem, fantasztikus dolog akár ayahuasca ivás előtt/után is. Meg bármikor máskor is, nyilván!:)  A maté csodái A dél-amerikai kontinensről származó matét hazánkban is egyre többen ismerik. A leveleiből készült tea fogyasztásának…..
Nem sokára!:)Szerencsés vagyok, hogy részt vehettem egy autentikus, hiteles ayahausca szertartáson részt venni, ahol úgy adták át ezt az egészet, ahogy van. És ez több mint szerencse. Ez nagyon-nagyon szerencse. Erre nem érdemes lesz az ember(mert mivel lennék érdemesebb bárki…..
ayahuascareality Röviden 2010.04.24 09:07:10
Ha estére nem is érkeztem meg, de azért hamarosan igen, csak utólérem magamat! Még jövök Nektek a három napos ayahuasca-meetingnek a beszámolójával, akit érdekel, annak meg tudom mondani melyik országban tartanak ilyet a közelben, több is van, és fel tudja venni a kapcsolatot a…..
Várhatólag meg fog szűnni a "régi fórum". A www.ayahuascareality.hu címen található. Több okból is, egyrészt sok karbantartási gond volt vele, aki megcsinálta a fórumot, nincs már a csapatban, és nem is várható a visszatérése, meg van a maga saját projectje. Ez egy…..
ayahuascareality Egy kedves levél 2010.04.15 00:04:53
Most szólt egy barátom, hogy olvasott egy kedves levelet egy valaha admin jogot kaptt baráttól, akinek valami gondja van velem, és ahelyett, hogy ezt személyesen mondta volna el, elküldte ezt a levelet a blogomra. Ami nem nagy gond, mert aki csak szólt röhögött az egészen, csak nem…..
Egy baráton keresztül mostanában fogok hozzájutni (egy másik barát által:) nagyon-nagyon szép icarókhoz, amiket azt hiszem nem fogják bánni ha közzé is teszek. Azért még rákérdezek, de szerintem mindenki csak örülni fog, ha közkincs lehet ez a sok gyógyító dal. Nagyon sokat…..
ayahuascareality Fórum-téma 2010.04.15 19:30:15
Többen kérdeztétek, hogy mi van a fórummal, mert nem működik a www.ayahuascareality.hu oldal. Többen hackertámadásra gyanakodtak, elég sokan meg is kerestek ezzel. Nos ami a tény, hogy nem tudok semmit, de azt nagyon!:) Szóval nem hinném, hogy az oldal ezért állt le. Most nemrég volt…..
Többen tudjátok rólam, hogy fafaragó (is) vagyok, néhányan ismerik a munkáimat is, és elég sokan kérdeztek erről. Egy ideig fontolgattam, hogy teszek-e ide fotókat, hiszen ezeknek nem sok közük van az ayahuascareality témájához, majomkodni meg máshol is tudok, de aztán azt…..
bufo 2010.03.24 16:14:06
bufo 2010.03.24 16:14:37
SD barátom még szombaton elküldte az élménybeszámolóját, de csak mostanára jutottam el odáig, hogy be is tegyem. Én nagyon sokat tanultam belőle! SD egy aranyosan nyegle ember, akinek a társaságában az ember folyamatosan szakad a röhögéstől, annyira jó a srác stílusa! És…..