Regisztráció Blogot indítok
Adatok
élj a mának

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izrael hangos - Kína csendes!   Ha valaki figyelemmel kísérte, hogy a világot kik osztották fel, akkor egy hangos és egy halk csapatot vél felfedezni maga körül. Ki a hangos és ki a halk? Hangos Izrael és halk Kína! Izrael a világ minden pontján érdekelt és Kína nem…..
élj a mának 2010.11.09 15:17:02
@Beke81: Filozófiai síkon biztos igaza van a cikk íróval szemben. Dátum szerűen haladva azt tapasztaltuk nemrég, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr Kínába tett látogatása Magyar üzleti érdek jellegű volt. Keresi a kapcsolatot, ha már egyszer itt élnek teljes magyarként a kínaiak. Van munkahelyük, pl; varrodákat működtetnek, piacok mellett éttermi hálózatot hoztak létre Magyarországon. Talán ez nem is baj, mert a Magyarok Fehér Kinaiakként jöttek a Kárpátmedencébe vissza.
Tehát inkább kínai mint más egyéb nemzetiségű uralja-e a Kárpátmedencénket?!
Akié a gazdasági hatalom, azé lesz az országunk és ez törvényesítve is lesz hamarosan.
Jogot teherként rakják rá az itt született Magyarra, de az igazságával mehet a holdra panaszkodni.
Ide jutottunk.
Egyébként igaz amit írt mindegyik.
Mennyi megkeseredett ember él e hazában, akiket átvertek 1989 ben. Az Isten elfordult tőlünk? Kérdezzük és jogosan tesszük fel ezt a kérdést?  Szerintem nem! Képtelenség kérni annak, aki nem tesz érte! Ne várjuk istentől a megoldást, ha nem mozdulunk meg. Hagyjuk, hogy a…..
élj a mának 2010.02.04 14:12:07
Polgármestert vádolnak ügynökmúlttal

Szita Károly, Kaposvár polgármestere határozottan cáfolta azt a hírt, miszerint a rendszerváltás előtt a pártállami titkosrendőrség beszervezte volna. „A hír nem igaz, jogi úton elégtételt fogok követelni” - jelentette ki a volt fideszes országgyűlési képviselő. Az internetes hírportál fórumán azt írta valaki: „bizonyíték van arra, hogy a rendszerváltás előtt Kaposvár jelenlegi első emberét is beszervezték”.

Szita Károly Fotó: MTI

A portálhoz eljuttattak egy Krakus Péter álnéven írt, 1989 márciusára dátumozott feljegyzést. A Krakus-levél írója több olyan életrajzi elemre tesz utalást, amelyek megegyeznek Szita Károly karrierjének és magánéletének a rendszerváltást megelőző állomásaival.
Az egyes szám harmadik személyben készült feljegyzés ugyanis arról számol be, hogy a Somogy Megyei Tanácson elnyert környezet- és természetvédelmi főmérnökség, valamint az épp megkezdett családi építkezés (a megnevezett utcanév a portál szerint azonos Szita korábbi lakhelyével) miatt nem marad szabadideje az érintettnek „a katonai objektumok védelmével összefüggő” tevékenységére. (Szita hivatalos parlamenti képviselői önéletrajzából kiderül, hogy 1988-tól töltötte be a megyei környezet- és természetvédelmi főmérnöki posztot.)
A feljegyzésben Krakus ugyanakkor jelzi, hogy a megváltozott körülmények miatt a jövőben „a belpolitikai eseményekkel összefüggő változások kapcsán” „az ellenséges megnyilvánulások felderítésében” „mint tartalékos TS” (társadalmi segítő) tevékenykedik majd. „Kaposvár polgármestere érdemben nem cáfolta az állításokat, ám felhívta a figyelmet arra, hogy parlamenti képviselőként 1998-ban átvilágították” - tette hozzá az Index.
Levélben fordul a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz és az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárához az MSZP kaposvári szervezete, hogy adják ki a város polgármesterére, Szita Károlyra vonatkozó adatokat, miután a település első emberének állítólagos ügynökmúltjáról szóló hír jelent meg az egyik internetes portálon - jelentette be a szocialista párt két helyi politikusa. (MTI)
Én nem lőttem fejre Bodoky Tamás 2010. január 18., hétfő 10:47 | Frissítve: 2010. január 18. A Budapest utcáin intézkedő…..
 Az 1% felajánlása MagyarországonAz elmúlt esztendőben a magyar állampolgárok ezrei ajánlották fel adójuk 1%-át alapítványunk gyermekjóléti intézményeinek. Ebből a segítségből indíthattuk el újabb otthonainkat,…..
Böjte Csaba ma 50 évesBöjte Csaba az árvák atyja. Ma már közel 1500 árva, félárva, illetve családi fészekből kihullott gyermek felkarolását, nevelését vállalja munkatársaival együtt Déván, Szászvárosban, Kolozsváron, Szovátán, Petrozsényben, Kovásznán, Nagyszalontán,…..
Böjte Csaba atya levele admin, v, 2009-02-15 13:40 Belföld | Erdély | Jegyzet  Hogyan tovább? Nemcsak a részvények esnek, meg az árfolyamok, hanem mintha a világ nagyhangú elöljárói is elcsendesedtek volna. A politikusok elbizonytalanodtak, a bankárok sokkal…..
A leégett gyermekotthonrólA szovátai gyermekotthon vezetője,  Böjte Csaba atya leveleSírva, csak azt tudom mondani, hogy szeretlek Istenem, bízom benned, hiszek gondviselő jóságodban, melyet oly gyakran kimutattál bajban lévő gyermekeid irányába.Kedves Testvéreim! Nagy-nagy…..
Böjte Csaba atya levele   Hogyan tovább? Nemcsak a részvények esnek, meg az árfolyamok, hanem mintha a világ nagyhangú elöljárói is elcsendesedtek volna. A politikusok elbizonytalanodtak, a bankárok sokkal visszafogottabban nyilatkoznak. Talán ez nem is volna baj, az…..
Böjte Csaba gondolataiAz egyszerű életről, a mindennapos, csendes názáreti létről szeretnék beszélni.Ha a megváltást EU-s projektből finanszírozták volna, milyen komplikált lett volna!Mikor elterjedt a mennyországban a hír, hogy Jézus Krisztus, a második isteni személy a földre…..
Valamikor a Karácsony előtti utolsó napon a szupermarketbe siettem megvenni a maradék ajándékokat, amiket korábban nem tudtam. Amikor megláttam a sok embert, panaszkodni kezdtem magamnak: " Egy örökkévalóságig fogok itt rostokolni és még annyi más helyre kell mennem"…..
Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. Ady EndreA tegnap csupán álom,A holnap nem több, mint látomás,Minden tegnap a boldogság álma,Minden holnap csak remény csillogása.Vigyázz ezért, hogy mit kezdesz a máddal!A gyerekkorod felét azzal töltöd, hogy…..
Van-e értelme? Vagy inkább élj a mának?A halász hazatér fatörzsből vájt csónakján és találkozik egy piackutató szakemberrel, aki ebben a fejlődő országban dolgozik. A piackutató megkérdezi a halásztól, hogy miért jött haza olyan korán. A halász azt feleli, hogy tovább is…..