Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasarnap329

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állás munka CSR vagy önreklám? 2010.06.15 11:30:00
Ma a CSR (Corporate Social Responsibility, azaz Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása) egyre népszerűbb témakörnek számít. Részint a rehabilitációs hozzájárulás jelentős emelkedése révén, részint a természeti katasztrófák miatt.Példának okáért, a nem régiben…..
A munkahely, ahogy azt már a neve is magában a foglalja, azt a cél szolgálná, hogy dolgozzunk. Függetlenül attól, hogy álmaink állásáról van szó vagy épp „gyűlölt” munkáról van szó. Mi van akkor, ha a munkaidőt nem munkával tölti a munkavállaló, hanem egészen…..
vasarnap329 2010.02.13 20:02:30
@cherry30: a dohányosoknak max 3 cigi 8 óra alatt? belátom, dohányosnak ez nehéz lehet. viszont én, mint nemdohányzó mit kapnék, ha közölném a fönökömmel, hogy ma 3 alkalommal fogok 10 percre kimenni az irodából friss levegőt szivni? a nemdohányzók szemszögéből ez lógásnak tünhet......
Az év legjobb családi pillanatát keressük így 2009 végén az Indafotón, az FHB-val karöltve. Hogyan pályázz? Mutasd meg nekünk a családod! Anyuka is mosolyog? Apuka épp nem falja a tortát? A kutyát leköti a gumicsirke és végre nem ugrik bele a képbe? Vagy épp ellenkezőleg?…..