Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lagziguru

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 pénteken rajtoló műsorában nem fogták vissza magukat a készítők, és a magyar reality-k történetének egyik leghúzósabb nyereménycsomagját pakolták össze. A műsorban 12 nő verseng hat férfi és az anyósok kegyeiért, mert győztes csak akkor lehet valaki, ha a kedves mama…..
A Sony szerint A vasmacska kölykei is megérett a feldolgozásra. Az 1987-es változatban Kurt Russell és Goldie Hawn komédiázott, a stúdió a remake főszerepére Katherine Heiglt szemelte ki. Bill Collage és Adam Cooper (Felvéve) írják a forgatókönyvet. Láttam a 87-es verziót, sajnos…..
Történt december 2-án az oroszországi Saratov városában, hogy Ivan Peregorodiev, egy 22 éves orvostanhallgató és blogger arról írt blogjában, hogy egy friss boncolás szerint tüdőpestis pusztít a városban, és nem a H1N1 felel 17 lakos haláláért. Másnap a hatóságok…..
Kontár Égő Gillette kampány... 2009.12.09 16:54:00
Ahogy az előző kampányukat sem tudtam megmagyarázni, erre a hirdetésre sem tudok logikus választ találni... Miért kell egy ilyen drága helyen, mint az iwiw, ( ahova naponta 1,2 millió egyedi látogató érkezik) ilyen röhejes hirdetést használni? A szürke háttér előtt álló…..