Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Turquoise (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem az ékszereket. Minden évben/szezonban van kedvenc darabom, amit le sem lehet rólam robbantani. 2 éve egy angyalszárnyas medál volt a favorit, amit a rockerkorszakom beköszöntével egy magnókazetta váltott. Most éppen egy ezüstláncon viselt Thomas Sabo gyűrű lóg a…..
Azért élünk, hogy vásároljunk. Ez itt az egyetlen törvény kisgyerekek. Ezen áll, vagy bukik a survival, létfontosságú tehát, hogy a fiatal egyedek, minél előbb megtanulják. A csikó talpra áll, a tigris marni kezd már gyerek fejjel, hogy életképes legyen. A lángosképű…..
Lady Turquoise (törölt) 2009.12.21 10:46:13
@midnight coder: Kedves, én sem vidéken éltem, de attól még volt diófánk. Lehet hihetetlen, de Pesten is voltak-vannak kertek. :)
Mivel Apuka és a nagymama is ott téblábolt nem merült fel. Ezenkívül nem életmentő vásárlásról volt szó, hanem a "klasszikus" shopingról, mint írtam fent is. Ha erre van idő és energia, akkor lehetne arra is, hogy találjunk valakit, aki vigyázz a gyerekre, ha már.
Ez volna a Lanvin ház férfi vonalának tavaszi kampányképe Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin jóvoltából. Érdekes, vad, extrém, de vajon a kellő hatást érik-e el vele. Egymást megevős csók színesre festett félmeztelen nővel, nektek hogy tetszik? Love or hate?..
Lady Turquoise (törölt) 2009.12.21 01:17:59
RSJ! Beteg vagyok 2009.12.19 10:18:26
Tegnap fel sem bírtam kelni. Az ízületeim -amik amúgy sem 100asak- most még kevésébé működnek, a torkom pedig annyira fáj, hogy elmondani nem tudom./Kép innen, ni/Tegnapelőtt kihívtam az ügyeletet, s a doktor úr azt mondta, tüszős mandulagyulladásom van. Kaptam egy Algopyrin…..
Úgy látszik ez az  időszak a rádiók születésének és megszűnésének ideje. Az viszont meglepő, hogy az egyébként nagyon hasonló zenei készlettel dolgozó számtalan rádió között egy a sajnos méltatlanul elhanyagolt stílust (komolyzenét) sugárzó rádió is éterbe lépett…..
Helló Karácsony, ismét eljöttél. Ez évben talán nem én voltam a legjobb kisfiú. Miről is beszélünk, elmúltak a szép napok, már mindannyian tudjuk az igazságot. Azokat melyek fájnak, mégis tudni kell róluk. Nekem tudnom kell. Mégis, most úgy fordulok feléd mint tíz éve,…..
Lady Turquoise (törölt) 2009.12.17 22:10:36
Rettenetesen. Például Muccia  Prada saját szerelésében. Viszont a new yorki Metropolitan Opera új előadásában szereplő statisztákat külső alapján megszűrték. Az Attila című darab jelmezeit a Prada tervezte, és amikor a divatház dizájnere meglátta, hogy néznek ki az…..
Lady Turquoise (törölt) 2009.12.15 23:05:39
@Bona Fides: Így is mondhatjuk. De ő valóban kérkedik vele, amilyen öltözékekben képes megjelenni... (:
Az egyik legalaposabb és szorgalmasabb borblogger, a WineDoctor hosszú és alapos bejegyzésben ismerteti Tokaj és a Királyudvar történetét, illetve értékeli a Királyudvar aktuális borait. Mivel a szerző érdeklődésének egyik kiemelt területe a Loire-völgy, így várható volt, hogy…..
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
de Sade márki Törzsvásárló 2009.12.09 11:17:00
Leslattyogok a boltba egy üveg borért. A pénztárnál előttem egy nő áll, kosarában egy baguette. Nagy nehezen kihalássza a retiküljéből a pénztárcáját.Törzsvásárlói kártya, vakkant a pénztáros.Majd elfelejtettem, vihog a nő, kinyitja újra a táskáját, annak egyik belső…..
Lady Turquoise (törölt) 2009.12.09 23:03:24
@sorica123: Nem rossz, de nem is jó. Van egy karcolat talán az ötvenes, talán a hatvanas évekből a női táska rekeszeiről, talán Tabi. Ha eszembe jut pontosabban belinkelem ide, ez erősen arra hajaz, csak beleírt néhány (ál)szexuális utalást és ennyi.
de Sade márki Bazársor 2009.12.09 19:59:00
A városom főterén minden évben bódék nyílnak néha. Tavasszal, ha borfesztivál van, télen, ha karácsony. Előbbi jó, mert ha elmúlik  a mulatság,  a bódék üresen tátonganak még egy hétig, szomorúan várva lebontásukig, de addig is, be lehet lopózni valamelyikbe, és…..
Reklám a javából Mit iszol? 2009.12.09 14:22:00
A zavarba ejtés magasiskolája ez az üdítő automata is. Lehetséges, hogy ez azelőtt Pepsi gép volt, mielőtt megmásították a tudatát, vagy csak jó poénként rakták a Coca-s gépre a konkurencia plakátját? Az viszont, hogy foggal, körömmel próbálták már leszedni, az jól…..
I love fashion A nap képe 2009.12.09 18:24:00
 Egyik kedvenc szőkém, Luke Worrall a Metal magazinban. Valamiért megfogott ez a kép...