Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deneware

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Az ellopott holttest 2008.07.01 16:14:00
 Megtörtént, bármennyire is hihetetlen. Egyébként minél többször hallja az ember, annál hihetőbbé válik. Hiszen ez a magyar valóság. A hazai kapitalizmus diszkrét bája. Ahol soha nem az a sikeres vállalkozó, aki kreatív és jó minőséget állít elő, hanem akinek jobb a…..
Deneware 2008.07.01 19:43:56
autózz! Bátor legény viperával 2008.06.26 13:11:00
Péter és kedvese sikeresen kiprovokált akaratlanul is egy újabb intelligens cselekedetet egy szimpatikus bálnamercis fiatalemberből, aki amellett, hogy szóban is kinyilvánította véleményét, azt is megmutatta, hogy mekkora ólmosbotja van. Olvasom a blogot és nagyon egyetértek egyes…..
Az Utasokért Felelősséget Érző Szakszervezet délben felfüggesztette a sztrájkot. Addigra a munkába menők ugye már meg lettek szivatva, de még lehetett egy kis PR-stuntot csinálni a sajtóban, miszerint a sztrájkolók annyira jófejek, hogy gondolnak a hétvégére hazatérőkre. Ez…..
Csak az hibázik, aki dolgozik, ebben azt hiszem egyetértünk, de az mégis elég nagy blama, hogy a CNN International az alábbi képpel jelentkezett be május 11-én. A felirat persze "Blair resigns" lett volna, azaz "Lemondott Blair", de a figyelmetlen, vagy magát rohadt…..
w Szabadság! 2007.04.04 06:00:00
Ha nem lett volna rendszerváltás, ha nem lett volna Gorbacsov, akkor ma nagy ünnep lenne: a felszabadulásé. Április négyről szóljon az ének, csilingelnék az úttörők vidáman. A Parlament előtt díszszemlén vonulna el mind a tizenöt tankunk. Hazánkba látogatna az SZKP első…..