Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_D_

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
James Cameron twitterén jelezte, hogy a Skynet kedden 20 óra 11 perckor életre kelt.Az 1984-es filmből kiderül, hogy a Skynet 1997 augusztus 4-én világuralomra tör, robotjai kiírtják az emberiség nagy részét, a maradék pedig elszántan küzd a túlélésért, élükön John Connorral.…..
Az illegális drogkereskedelem körülbelül 400 milliárd dolláros forgalmat bonyolít le évente: ez az egyik legjövedelmezőbb üzletág a világon. Adómentes bevételhez juttat szervezett bűnözőket, terroristákat, szeparatista gerillacsoportokat és korrupt politikusokat. Száz évvel ezelőtt a szövetségi…..
Rendkívül tanulságos videó, hogy miként működik a jetski maffia, amely Thaiföldön főleg Phuketen és Pattayán gyűjti az áldozatait a turisták közül. A képlet rendkívül egyszerű: a homokon heverő nyaralóhoz odalépnek a jetskis bérlést kínáló thaiok, megegyeznek…..
A magyarokat az arabkérdés leginkább a benzinár által érinti, de ennél sokkal tanulságosabb, ami odaát történik. Közvetett hatásait majd hosszas átfutással tapasztalja az ország.   Mindenekelőtt nyugi. Az arab forradalmakkal kapcsolatos leggyakoribb félelem, miszerint…..
OurFashion Gucci pre-fall 2011 2010.12.23 12:25:00
A Gucci kollekciója 2011 összes nagyobb trendjét összesűríti: a széles szabású nadrágokat, a nőies ruhákat, a térdig érő velúrcsizmákat és az elöl záródó táskákat. Színekben a khaki dominál, anyagokban pedig a bársony, a selyem és a szőrme. Nekem a…..
“Azért járnak ide szúrni a drogfogyasztók, mert innen több irányban is el lehet menekülni, ha jön a rendőrség” – mutat körbe Vova, az utcai megkereső munkás. Egy kivilágítatlan, behavazott parkban állunk Moszkva belvárosában, amelyet az egyik oldalról egy telegrafittizett téglafal, a másik oldalról…..
Villámlik a Karib-tenger felett. Nem úgy, mint a naiv festők képein, cikázva, a viharban ágaskodó lovak mögött, inkább úgy mintha messze, a túlparton, egy jamaikai diszkó tetőteraszán bekapcsolták volna a nagy teljesítményű stroboszkópot. A tengerpart fölé, a sziklafal…..
_D_ 2010.11.15 21:05:52
@balazsman: A kínaiból meg a négerből már tudhattad volna. Nem reprezentálnák túl jól a magyar lakosság összetételét.
A papírújságoknak befellegzett, a hirdetők a netre mennek, a jövő a kütyüké, hallgatjuk már évek óta, de hogy pontosan mikor fog ez bekövetkezni, arról kevesen mertek nyilatkozni. Eddig, ugyanis Ross Dawson futurológus most kiszámolta, sőt egy szép térképet is készített hozzá.…..
Álljon itt néhány jelenség, ami miatt úgy gondolhatjuk, hogy a Sziget nem tetszetős: Mit érdemel a közeli kerületekben tapasztalható zajszennyezés?Mit érdemel a tömeg a közeli hipermarketben?Mit érdemelnek a hipermarket parkolójában tarháló punkok?Mit érdemel, aki azt hiszi,…..
Gulyásdemokrácia Lehúzhatnák 2010.08.06 14:58:08
„Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbasznánk titeket" - mondá Zagyva György Gyula képviselő úr a Hetek vele épp interjút készítő újságíróinak, legalábbis a lap állítása szerint. Az információ persze meg nem erősített, de fenntartva az ártatlanság vélelmét,…..
_D_ 2010.08.07 03:30:04
@Cuppanj a végére!:

Szívesen betörném zagyva orrát és megvakargatnám a könyökömmel a torkát ha nem védené egy hadseregnyi részeg kocsmatöltelék mindenféle dologgal felszerelkezve.
Szívesen betörném a te orrod is pajti ha már ilyen könnyen dobálózol a személyeskedéssel.

Egyébként puszta kezeimet szeretem ellenfeleimre emelni segéd eszközök nélkül, és ha a kibucos kiképzéssel a krav maga-ára céloztál, sajnos nem talált. Annál egy sokkal ázsiaibb országban képeztek muay thai-ra.

Túl sokat nézel ki abból a buta kis skinhead kölyökből a szaros kis cigányverős történeteivel.

De miért írok vajon egy olyan nick-nek aki mindenkit, korra és nemre való tekintet nélkül orális kielégülésre invitál?
Gerontofil vagy pedofil vagy inkább?
 ...józan, sietős postást? A megszokott kézbesítőnket igen gyakran látom a lakóhelyünk és a közeli postahivatal között valamelyik sarki kocsmában ejtőzni. Ennek ellenére a leveleink mindig rendesen voltak kézbesítve, az ebay-es rendeléseim is mindig épen célba értek,…..
Magyarország még kelet. Nem momentán kelet-nyugat, hanem kelet. Mégis, amióta volt az a bizonyos rendszerváltás, a sok nyugati "dolog" már szépen beette magát társadalmunk legmélyebb bugyraiba is: McDonald's, eldobható pelenka, Levi's, brainstorming, meeting, PC (nem a…..
A nyolcvanas évek elején közel 100000 ember halt meg az El salvadori polgárháborúban. Aki tudott, menekült az országból, több mint egymillióan - vadabb becslések szerint kétszer ennyien - az Egyesült Államokat, azon belül is Los Angelest vették célba. A Rampart körzetben…..
_D_ 2010.06.27 08:22:05
A szálak természetesen Mexikóban futnak össze, hisz az egész USA-ba irányuló drogbiznisz oda tevődött át miután a 90-es években sorban megszűnt először a Medellín majd a Cali kartell Kolumbiában.

A szállítók átvették a hatalmat a termelőktől.
A jelenleg Mexikót irányító két legnagyobb kartell a Sinaloa és a Gulf kartellből kivált elit egység a Los Zetas.
Az utóbbi csoportosulás tagjai egyébként régebben a mexikói hadsereg USA által kiképzett kommandós egységét alkották, de aztán egy nap felkerekedtek, dezertáltak egy jót, és elmentek pénzt keresni a Gulf kartellhez.

A két szervezet háborúja a fő szállítási vonalakért 22,000 ember erőszakos halálát okozta Mexikóban a 2006-os kirobbanás óta.

arnoldx999: A gangland egy fantasztikus sorozat, annak ellenére hogy néha csúsztatnak vagy színeznek egy kicsit a story kedvéért. Ha nézed, akkor látnod kellett azt a részt ami bemutatja, hogy a 90-es évek végén, amikor igazán kezdett beindulni a latino és a fekete közösségek közötti faji háború, a Mexican Maffia gyűlést rendezett az összes fontos amerikai latino banda részvételével és egyszerűen rájuk kényszerítette az akaratát mint az akkori legkegyetlenebb és legelmebetegebb banda és szövetségbe kényszerítette őket. Az MS-t is.
Napjainkra persze már ez se létezik teljesen, a Nuestra Familia is megerősödött az utcán, és átvette a dél-amerikai eredetű bandák egy jelentős részét. Úgyhogy most pont úgy állnak mint a feketék a Crips-el és a Bloods-al :D
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
Varánusz Hazudtunk, bocsesz! 2010.06.06 08:00:00
Konszolidált a gazdaság helyzete, a kormány igyekszik tartani a költségvetési hiánycélt - mondta Csontvázfeltáró Varga Mihály a tegnapi Nagy Csontvázfelfedő Szemináriumon.De az ország helyzete azért bibis, ő maga talált szikkadó hullákat különböző szekrényekben. Össze is…..
_D_ 2010.06.06 21:54:57
Világutazó Dubai a jövő városa 2010.05.08 18:51:00
Dubait 1833-ban alapította a Bani Yas beduin törzs 800 tagja, akik letelepedtek a Creek folyó torkolatánál. Hamarosan a gyöngyhalászat, a halászat és a tengeri kereskedelem központja lett. Dubai egyik napról a másikra kőolaj-kitermelő országgá vált mikor 1966-ban olajat találtak az öbölben.  Az…..
_D_ 2010.05.09 00:12:55
@molnibalage: És szerinted hány fok lesz az átlag hőmérséglet a földön, ha az összes szént elégetjük?

Te tudnál 85 Celsius fokos szellőben vizet hozni a patakból?
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..
Ródler Norbert, a a BRFK kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője részletes, praktikus útmutatót adott ipari kendertermesztés felé kacsingatóknak. A tavaly összesen 32 leleplezett vietnámi ház nyomán kiadott BRFK-féle Kendertermesztési Tanácsadóból kiderül, nem…..
Kenderzsupp A 70 grammos joint 2010.02.04 16:20:00
Hogyan lehet egy házibulinyi drogost 5 perc alatt kezelni? Egy túlméretezett jointtal. A Kush.ca buliján a notóriusan 10 grammnál nagyobb cigiket tekerő Theweedguy ezuttal egy 70,5 grammos Bubba Kush-rakétát dobott össze. Az elpusztíthatatlan spanglival a drogfelszabadítási küzdelemben…..