Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timike a bemondóka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves, jó Colleen Bell! Tudom, hogy az amerikai oktatási rendszer nem arra van kalibrálva, hogy különösebben tájékozott embereket bocsásson ki, elég ha tud kézzel-villával enni, meg tudja, hogy Amerika a világ legjobb országa, meg hogy "O say, can you see, by the dawn’s early light... stb.". Ebben…..
  Amikor Jézus születése napjának megünneplését december 25-re tették, rögtön kilenc hónapot számítottak visszafelé, s így rögzítették Mária fogantatásának  napját március 25-ére.  Gyümölcsoltó Boldogasszony ez a nap, a legszélesebb értelemben vett termékenység…..
Koppenhága Koppenhágai egyezség 2009.12.19 10:53:00
Vajúdtak a hegyek és végül valóban egeret szültek.Úgy tűnik, megszületett a megállapodás végső szövege, most folyik a vita, hogy az egyes országok elfogadják-e. A tegnapi híreink pontosnak bizonyultak, a megállapodás címe Copenhagen Accord, azaz koppenhágai egyezség, és nincs…..
Sorozatunkban a klímaszkeptikusoktól hallható, elterjedt legendákról rántjuk le a leplet.A vizgőz többet számít az üvegház-hatásban, mint a szén-dioxid, eszerint az felelős a klímaváltozásért.A vízgőz valóban a legnagyobb mennyiségben előforduló üvegházhatású gáz,…..
Koppenhága Örömlányok ingyen 2009.12.09 16:10:00
A dán prostituáltak szövetsége ingyen szerez örömet COP15 küldöttei számára. A lányok a konferencia egész ideje alatt várják az érdeklődőket, bár mint elmondták, nem számítanak sok vendégre.Dániában legális a prostitúció, azonban a dán kormány a konferencia miatt…..
Tegnap a Parlament Környezetvédelmi Bizottsága is ülésezett, ahol Faragó Tibor államtitkár úr, a magyar delegáció főtárgyalója röviden ismertette a megjelent képviselőkkel a Koppenhágával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és a magyar álláspont néhány elemét is. Az…..