Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sloane (törölt)

0 bejegyzést írt és 268 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kardhal A tanítvány 2010.09.09 10:54:00
Harmadszor futott neki: most már szerette volna, ha valaki matekból rendesen felkészíti az egyetemi felvételire. Ennek mikéntjéről is világos elképzelése volt: ha nem készül kellő szorgalommal az órákra, a tanára fenekelje el. A meglepetésemet látva hozzátette, hogy egy…..
Egy jó stewardess az utas minden kívánságát teljesíti. Még akkor is, ha az utas egy perverz japán: ..
Bár az Index tudósítása szerint meztelen shemale már előfordult koncertszínpadon a Szigeten is, ez azért már Gerendaiéknak is sok volna. Azt hiszem a blog címéhez ennél jobban passzoló videó nem létezik: ..
Subba Vasárnapina: Flexi 2010.07.25 10:23:00
 MasztisHarisnyás FlexiPiciRodeoApró (Japán Meleg)Szexchat..
Sloane (törölt) 2010.07.25 16:55:19
@magyar bucó: Miért, mi bajod a buzikkal??? Vagy az a bajod, hogy japánok? :-D
Sloane (törölt) 2010.07.25 17:02:27
A gyónás intim dolog. De ennyire? :) Videó a tovább linkre kattintva. This Nun Sins And Must Confess brought to you by PornHub..
Hogy a nőknek szinte sose áll be a szája, azt lassan már megszokhattuk. De hogy szex közben se? Legfrissebb bizonyíték erre a tényre a mellékelt videón látható magyar amatőr csaj, aki elég szabadszájúan végigdirigálja a meghitt együttlétet. Videó a hajtás után. ..
Az ellentétek vonzák egymást, tartja a mondás, és milyen igaz: hisz különben mit keresne ennyi pornós azon a politikai oldalon, amelyik egyébként annyira elítéli azt, amit csinálnak. Itt van pl. Katona Vivien (alias Allisa, Honey Lovely, Viviien Voge), a Jobbik csepregi szavazóköri…..
Pikáns képek az újdonsült királynő portfóliójából.  ..
Egy esküvő, ahol mindenki meztelen, a nászéjszakából a násznép is kiveszi a részét, és még a pap is cidáztat. Te résztvennél egy ilyenen? :-)..
Sloane (törölt) 2010.05.14 08:48:42
Szombaton este újra Megasztár. Mivel is emlékezhetnénk meg erről méltóbban, mint néhány aktfotóval az egykor itt feltűnt tehetségekről. A végén bónusz zsűrielnök! Felvezetésképpen rögtön az aduász, az első három széria női műsorvezetője: Görög Zita   És most…..
A jó dokumentumfilmest arról lehet megismerni, hogy nem csak bemutatja amit lát, hanem ki is próbál mindent.Mint ez a japán csaj, aki az afrikai benszülötteknél úgy öltözködik, mint a helyiek, azt eszi, issza, amit a helyiek, úgy mulat, mint a helyiek, és azzal kefél, akivel a…..
A legénybúcsúknak legendásan rossz hírük van. De mit csinálnak addig a lányok? Sikongatva bontogatják anyukával együtt a barátnőktől kapott ajándékokat? Hát, nem biztos... Legközelebb jól gondold meg, hogy hova engeded el a csajod :-)..
Testimese Erika 2019.02.12 09:09:00
Csinos, vékony, de jóseggű csaj volt. Egy belvárosi pub-ban találkoztunk. Szőke haj, hozzá kék szemek, kellemes csicsergő hang. Gödöllőre jártam ki hozzá. Nagyon formás kis segge volt, az a fajta, hogy amikor összeteszi a lábait akkor is látszik hátulról a punci. Mit látszik -…..
Sloane (törölt) 2010.05.14 03:46:18
@Mottóm: Szex: Én meg nem szeretek annyira nyalni, viszont szopatni igen ;-)
Szóval, én is nagyon szeretem ezt a blogot!
Sex, no Drugs and Rock&Roll Usziban 2010.04.28 09:51:00
Rendben, leánybúcsúba már nem szívesen engeded el a csajodat. És uszodába? A sport egészséges, de lehet, hogy nem csak az úszáshoz szükséges izmokat mozgatja át... Gondolj bele, mi minden történhet pl. az uszi öltözőjében, amíg te otthon ülsz a a számítógéped előtt, és…..
Természetes szépség természetes környezetben. A teljes képgalériáért klikk a képre...
Mielőtt Bangkok Charlie közreadná a "Ladyboy, avagy a látszat Thaiföldön gyakran csal" című kulturantropológia témakörben íródott akadémiai székfoglalóját, egy kis játékra invitálok mindenkit. A Thaifölddel foglalkozó fórumokban, no meg itt a blogon a kommentekben is…..
Japán szex minden nap! Ai Sayama 2009.11.19 19:10:00
..
Sloane (törölt) 2010.02.05 05:17:37