Regisztráció Blogot indítok
Adatok
örök középhaladó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
Egy nap a városban Egy nap Egerben 2010.08.17 09:47:00
A hétvégén kimozdultunk kicsit Budapestről, és tapasztalatot gyűjtöttünk a hatvanezres hevesi városban, meg a környékén. Nem volt sok időnk, meg nem is vagyunk nagy túrahalmozók, szóval közel sem néztünk meg minden látványosságot, de alapvetően úgy gondolom, jobb is így.…..
örök középhaladó 2010.08.17 14:08:42
Zsolt rehabilitációja és azt hiszem jól írom, ha ezt írom le, felkészülése a hegyek meghódítására újabb szakaszba érkezett. Tegnap Erőss Zsolt és a tátrai lavinabaleset másik áldozata, Hajdú Péter megkezdték rehabilitációs kezelésüket a Hiperbár Centrum…..
örök középhaladó 2010.03.02 15:58:18