Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaniLajos

10 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Némi meglepetésre tarolt a héten LaMarcus Aldridge, Chris Bosh-nak esélye sem volt. A Portland játékosa felszedett néhány kilót a nyáron, így a lepattanókban is jeleskedik már, ami kifejezetten jól jön a 4x5 ligában. (173-102) Andrea Bargnani viszonylag simán lenyomta Dorrell…..
A 2011-es esztendő első hetén legjobbja Deron Williams volt. Ez egy csonka hét volt a Karácsony miatt, így alacsonyak voltak a pontszámok, szóval még inkább fontos volt, hogy ki végez az élen és szerzi meg az ezzel járó 50 és 20 plusz pontot. Nem nagyon sokkal maradt le mögötte…..
A heti legjobb most Bocinál volt Carlos Boozer személyében. A Chicago friss szerzeménye az új szerződésétől függetlenül nagyon motiváltan játszik, ami a statisztikai mutatóiban is megmutatkozik. Ellenfele a szintén 4 meccses Emanuel Ginobili, aki a Spurs remeklésének és jó…..
A heti sztár ezúttal is Hulk csapatából került ki Kevin Love személyében. Második egymás utáni eset volt ez, hogy a liga atyja nyerte a hetet, habár most is csak néhány egységgel előzte meg a heti másodikat, de ez a plusz 10-10 pont a két hét alatt még magabiztosabbá tette az…..
A heti sztár Amare Stoudemire volt idei rekordot jelentő 183 ponttal. Egy első kör végén elkelt embertől nem is rossz, főleg, hogy franchise rekordot is döntött a héten 8 egymást követő 30+ pontos meccsével. Hogy maradt benn idáig? Mindenesetre Hulk volt olyan szemfüles, hogy…..
Az a szekér most nagyon megindult, pedig a new york-i kirakósnak csak néhány darabkája került eddig a helyére. Ami most számít, hogy Amare Stoudemire már ott van és továbbra is jól érzi magát ebben a Sebes Guszti bácsi féle játékrendszerben. Mutatja ezt a ma hajnali félszáz…..
A heti sztár Russell Westbrook volt 160 ponttal, ami azért is érdekes, mert „csak” négy meccsen játszott és az 5 meccses Atlanta játékosok sokkal rosszabbul teljesítettek nála. Ellenfele, Jamal Crawford nagyon rossz hetet fogott ki, hisz 5 meccs alatt 103 pontig jutott, ami…..
A heti sztár Amare Stoudamire volt 165 ponttal, ami az eddigi legtöbb, amit idén játékos elért és csapatban is volt. Az ellenfele, Brook Lopez nagy meglepetésre mindössze 109 pontot ért el, ami főleg tőle, de 4 meccs alatt mástól is nagyon nagyon kevés. (165-104) Horn3t Carmelo…..
A Sacramento gyengécske magasember sora ellen várható volt, hogy jól teljesítenek az ellenfelek, de a megszokottól eltérően Beasley a mai napon jó mezőnnyel is dobált, így a 17/31 mezőnykísérlet és a 7/10 büntető révén szerzett 42 pontot, mellé volt 9 lepattanója és 2…..
A heti sztár Rudy Gay volt a maga 156 pontjával, ámde azt se feledjük el, hogy Dwight Howard 1 meccs mínuszban van és ha bepótolják a Garden átépítési problémái miatt elmaradt találkozót (azbesztmegb***…) időre, akkor könnyen lehet utólagos heti vezér a floridai center.…..
Év elején, még sokan lelkesek, minden nap elkészítik a házit, alaposan felkészülnek a következő napi órákra, nem meglepő tehát, hogy a második héten is lesz egy eminens csapatunk. Az öt mérkőzéses portlandiaktól, így lett most benevezve szinte a teljes kezdő…..
Ahogy az előre megjósolható volt, James és Wade visz mindent Miamiban, míg a többiek (Bosh-t is beleértve) csak kiegészítő emberek. Ennek megfelelően Sammy és Boci nagyon simán nyerték a heti párharcukat a Bosh-al felálló AK (129-84) és az Afflalo-val pályára lépő Dodo ellen…..
Új szezon, új remények! Eljött hát az idő, a vasárnapi draft után ismét útjára indult a tavaly nagy sikert arató hulk-találmány, a 4x5 fantasy Basketball Liga. A régi motorosok újult erővel, míg az ebben a játékban újoncnak számítók friss lelkesedéssel vetik magukat…..
A három mérkőzésen összesen 566 pont eset, ami Sammy 561-es tippjéhez van a legközelebb, ezért a Sammy's Heroes csapat tulajdonosaként, aki az előző szezon bajnoka is egyben, elsőként választhat majd a vasárnap 21.00 órától kezdődő drafton. A 2010-es draft sorrend: 1. Sammy's…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..