Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lufiii

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Építsünk autót! 2010.04.15 09:31:00
Apák és fiaik kedvencei az autóépítős műsorok, különben is magasabb riszpektje van a kézzel készített guruló csodáknak, mint a futószalagról legördülőkének. És ha apa és fia otthon, együtt, kéz a kézben építhetik meg a kölök első verdáját, az nemcsak…..
Annyira szerettétek volna, és annyira jó ötleteitek vannak - no meg annyira ügyes megvalósításokat kaptunk, hogy úgy döntöttünk: legyen! Íme, meghirdetjük a 2010-es jelmezversenyt!Küldjétek be fotókkal és rövid leírással, minek öltözött a gyerek az óvodai, iskolai…..
Gyerekszoba Nem kell mindig kaviár 2010.02.18 18:09:00
Uzsonnára legalábbis egészen biztosan nem, gyártóból pedig még a szardínia is megteszi, amennyiben néven nevezzük az illetőt. Legyen tehát Mimi. Én személy szerint azt értékelem ezekben az uzsistatyókban leginkább, hogy zippzárral záródnak, így aztán lóbálva sem potyog ki…..
Gyerekszoba Gyurmázzunk kakival! 2010.02.16 09:21:00
Nem halad a gyerek a szobatisztasággal? Nem hajlandó a pelenkán kívül kakilni? Hiába olvastátok rongyosra a Kaki-könyvet? Már hónapok óta együtt alszik Kakival és Pisivel, és mégsincs eredmény?Itt az ideje, hogy beszerezzétek a Kaki-időt, azaz a Poopy-time-ot! Ez a…..
Gyerekszoba Zsírkréta-recycling 2010.02.04 09:25:00
Tegye fel a kezét, akinél otthon tele a lakás aprócska, maradék zsírkrétadarabokkal! Köszönjük, gondoltam, hogy globális jellegű a probléma a gyerekes családokban. Személy szerint gutaütést kapok, ha a szőnyegbe sikerül egy óvatlan pillanatban beledöngölnöm a piros…..
Gyerekszoba Második születésnap 2010.01.22 10:04:00
Drága Olvasók, olyan furcsa ez, mert ismét eltelt egy év, és pontosan ez az a nap, amikor két évvel ezelőtt először megírtam egy posztot. Azóta lett belőlük összesen 1268 darab. Persze, nem mind az én agyszüleményem, hiszen a tavalyi év folyamán csatlakozott hozzám zaphodbb, a…..
Kinek ne okozna gondot a gyerek figyelmének és energiájának lekötése mondjuk egy hosszabb kocsiúton, vagy esetleg az orvosi rendelőben? Ki ne ismerné azt a tényt, hogy a gyerekzsebekben elképesztő sokféle tárgy tud meglapulni, illetve esetenként kiesni, elveszni, aminek aztán…..
Gyerekszoba BÚÉK 2010 2009.12.31 16:25:00
Most, amikor a gyerkőcök zöme még bőszen délutáni csendespihen - ugye? - erőt gyűjtve a késő estig fennmaradásra, idén utoljára, ismét jelentkezünk, hogy néhány órával mindenféle gyanús pezsgődurranások, petárdák és trombitaszólók előtt kívánjunk minden kedves…..
Majdnem félszáz pályázat érkezett be nagy karácsonyi nyereményjátékunkra, és bizony, nem volt könnyű az elbírálásuk, annyi kreatív, szépen kivitelezett dekorációt, ajándékötletet, díszt készítettek a mi alkotó Olvasóink gyermekeikkel. Külön öröm számunkra, hogy sokan…..
Még a mai nap folyamán - egészen éjfélig - fogadjuk a nagy karácsonyi játékra érkező jelentkezéseket. Alkossatok gyorsan valamit a gyerekkel, ha eddig nem tettétek volna, mert bizony mondom Néktek: érdemes! Ugyanis olyan ajándékokkal van tele a puttonyunk, amitől mi magunk is…..
Nincs mese, szinte repül a máskor csak ólomlábon cammogó idő, az adventi koszorún vasárnap óta már két gyertya lángja imbolyog, lassacskán pedig visszafelé számoljuk a napokat Karácsonyig. Persze addig van még dolgunk épp elég, szinte percenkénti kihívást jelent helyet és…..
lufiii 2009.12.11 19:54:40
Igen, hamarosan itt van, nemsokára megérkezik. Fények, illatok, család, jó ételek, jó esetben nyugalom, de mindenképp belassult időszak. Ez a Karácsony nekünk. A gyerekeknek pedig varázslat, izgalom, ajándékhegyek.Ezért is fontos, hogy készüljünk, napról-napra hangolódjunk az…..