Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuskobunko

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére sikerült valamennyire regenerálnom magam vasárnap óta. Öreg vagyok én már az ilyen 24 órás programokhoz. Egész nap aréna, majd egész éjszaka SuperBowl. Azt hiszem, lett is egy komoly amerikaifutball-túladagolásom, aréna fociból biztosan. Igen tanulságos nap volt,…..
tuskobunko 2010.02.10 13:15:16
@Tightend:Szia!
Azért ez egy másik sport. Igaza van Tírpinek, csak azért mert öreg valaki nem biztos, hogy minden téren tisztelni kell. A kora miatt igen, ezért át kell adni neki a helyet a buszon. De elmegyek mellette a járdán és előbb megyek be a közértbe, ha ő lassan cammog. Ebben a sportban egy kis egészséges önbizalom nem árt, ez doppingolja egy kicsit a versenyzőt. Kit tisztelünk? Mondjuk Fütyeszt, aki elmondja, hogy ez a csapat még az aranyért is játszhatott volna ha jobban összeszedik magukat + egy kis semleges vezetés, és ezt több Wolves játékos is elismerte. (Igen úgy kell játszani, hogy a bíró meg a rendező ne tudjon bekavarni)Nem egyből szarok vagytok, meg kapjátok be, mert nem nyertétek meg az arénát. Az tény, hogy sokkal szimpatikusabb volt mikor a WJ a junior döntőn csendben, pisszenés nélkül rendezett sorban kisétált a pályára az öltözőből, és utána 38-0-ás meccset játszott erőfeszítés nélkül, az edzői kéréseket maximálisan betartva. De ha előtte hakáztak volna, az sem lett volna gáz, mert Ők már élvezik is a játékot és Ők egy csapat és azok is maradnak. (Az osztrák játékosok a jutalomrúgásra készülődve még csendben énekelni is szoktak.) Ez egy kis só. Miért nagyképűek? Nincs igazuk? Majd a pályán meg kell mutatni és akkor nekik lesz rossz, ha csak dumáltak………………….
Az, hogy a csapat hogyan jött létre, csak hab a tortán.
……………..de ha szóhoz sem juthatnak, mert bazira kell tisztelni valakiket, nehezen fognak bizonyítani.
tuskobunko 2010.02.10 21:17:23
@Tightend: Nem vagyok csapattárs és nem utálom Őket. Nem ülök fel egy szájzsoké böfögésének és szerencsére egyre többen így vannak vele. A zsigeres versenyzőkkel pedig úgy sem lehet mit kezdeni, remélhetőleg Te nem tartozol közéjük.