Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lumpisumpi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy nyári pusztulásban egy légkondicionált helyiségben ideális olvasmány lehet a nagysikerű Konspirációs teóriák blog idevonatkozó fejezete: a gandzsa-összeesküvés. Ravaszul csak a végét emelem át, azazhogy kinek állhat érdekében a marihuána illegalitásban tartása: És…..
lumpisumpi 2010.07.31 13:04:25
WWW.HERBALBOSS.COM ahova nem viheted Marcsit, oda vidd az Ő tökéletes helyettesítőjét. Smoke XXX :)
Ukrajnában már a zinternetből is a kábítószer folyik! Janukovics elnök megbízottjai a világháló segítségével (csomagküldő szolgálattal netán) füvet, kokaint, hallucinogéneket és receptköteles gyógyszereket vásároltak, amit aztán be is vitt a Parlamentbe, hogy ezek mennek,…..
lumpisumpi 2010.07.14 09:30:18
WWW:HERBALBOSS.COM ( a legjobb Marcsi alternatíva, oda ahova az igazit nem tudod magaddal vinni )
Ha valaki véletlenül Kaliforniában tartózkodik, semmiképp ne hagyja ki az első Gyógykenderkupát San Franciscóban jőnius 19-20.-án. Történelmi jelentősége mindössze annyi, hogy ez lesz a első hivatalos marihuánabajnokság amerikai földön. A szervezők hangot adtak fájdalmuknak,…..
lumpisumpi 2010.06.25 10:43:52
Ródler Norbert, a a BRFK kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője részletes, praktikus útmutatót adott ipari kendertermesztés felé kacsingatóknak. A tavaly összesen 32 leleplezett vietnámi ház nyomán kiadott BRFK-féle Kendertermesztési Tanácsadóból kiderül, nem…..
Pedig már minden milyen békés volt, mi? Aztán Los Angeles polgármestere leokézta a városházán múlt héten született törvényt, miszerint 45 nap múlva 70 darab coffeeshop  gyógyfűkimérés lehet max a városban. Azok sem lehetnek iskolák vagy templomok környékén, de még az is…..
Kenderzsupp Hasis = szex? 2010.02.03 10:40:00
Az internet mocsarából bányásztam elő nektek ezt a gyöngyszemet. Faludi Kálmán világcsavargó 1922-ben kiadott jelentése a hasis nevű szerről, ami a "legképtelenebb nemi vágyakat" képes elővarázsolni az emberből: Hasis... Már a neve is kábító. Hogy honnan hozták be…..
Kenderzsupp Nancy farpofát villant 2009.09.30 20:36:00
A nyári szünet egyik nagy vesztesége, hogy kimaradt Mary Louise Parker zseniális fotósorozata. Ezt most egy bónusz képpel pótolnám. Hihetetlenül jó arányban edz/botoxol, valahogy még mindig természetesen feszes. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Futótűzként terjed körbe a hír az Egyesült Államokban, hogy nem csak idült hippik és Playstationbe gyógyult tinédzserek szívnak, hanem, kapaszkodjatok meg: sikeres, művelt, karrierista nők is! Hogymikvannak! A Marie Claire felfedezése nyomán az NBC sokkoló tényfeltáró…..