Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jki

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Játékkritikák öt szóban 2010.03.15 10:25:00
Vicces kis hülyeséget talált ki a GamesRadar: ötszavas leírásokat közölt 94 különböző játékról (bár néhányuk inkább spoiler, mint kritika). Néhol egész szórakoztatóan sikerült öt szóban megfogni egy-egy játék lényegét. Pár példa: Ryu nyer, de nem érdekli. (Street…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
jki 2010.03.04 16:03:31
Ki az a mókás kis színésznőcske, akit ittas vezetésért vittek vér- és vizeletvizsgálatra nem is olyan régen? A hölgy állítólag olyan sokat ivott, hogy csillagokat látott és még a várótermi székről is leesett az ügyeleten. Hát igen, a pia és a súlyos bandzsaság nem valami…..
jki 2009.12.29 11:52:46
Nem sok embernek adatik meg, hogy találkozzon az angol királynővel, de aki megteheti az általában napokat készül az eseményre. Kétségkívül így történt ez Lady Gaga esetében is, azonban a készülődés nem a megszokott módon ment. Gaga ugyanis egy piros lakk Alexander McQueen…..
jki 2009.12.10 22:41:19
@Rékuc: azt a szintu arroganciat ami a buta hozzaszolasodbol sugarzott, nem lehet lereaglani. kezdj el figyelni, hogy amit te valosagnak velsz, az ugye csak a tied... kaptal egy linket, te meg mogegondoltad a tobbit. alaposan mellelove minden kibaszott felmondatoddal, en nem eszem azt a klippet, (a tobbesszamot nem is ertem, ha csak nem kiralyi, node ez mar inkabb szovicc lenne), a link nem hivatott semmit igazolni. az egy link. meg a leiras mi van a link mogott, nulla velemenynyilvanitassal. hogy ugy mondjam bovitendo az anyagot. zenehez nem ertesz, az mindjart kiderult, szoval a hamis meg ilyen kitetelek csak naiv talalgatasok, es senki nem mondta hogy ess hanyatt tole. en pl egyenesen leszarom. teged is es ezt a holgyet is a klippben. egyetlen valamirevalo szama a pokerface, de csak es kizarolag cartman eloadasaban. osszefoglalva, minek is szolaltal te meg? hogy jelezd hogy te nem szereted, es szerinted a hangja hamis, tovabba, mindenki aki szereti, az hulye. well, szoval koszi hogy hozzaszoltal... inkabb fotozd le a csocsodet... (tits or gtfo...)