Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lúdasmatyi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember elutazik egy hosszú, tévémentes miniszünidőre, és mire hazajön, kiderül, hogy államcsőd-közeli helyzetben van az ország, illetve, hogy nem is, de azért a tőzsde összeomlott, a forint meggyengült, az unió, Amerika és Oroszország megorrolt ránk. Bekapcsolja a tévét, hogy…..
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
A Népszabadság ma a harmadik oldalon kérte számon, hogy a Magyar Televízió mégis miért nem tudósított a Táncsics Alapítvány díjátadójáról, és azért zárójelek közé préselve megjegyezték, hogy a Táncsics Alapítvány egyébként az MSZP pártalapítványa. Bezzeg tavaly, meg…..
lúdasmatyi 2009.12.08 19:57:11
@El Curros: Direkt megnéztem a neten. A Hirado.hu-n beszámoltak a Táncsics Alapítvány díjátadójáról, ezt azonban a Népszabadság elfelejtette közölni. Nyilvánvalóan direkt nem írták le.
lúdasmatyi 2009.12.08 20:56:42
@Új Nick: Szerintem személyes szálak is közrejátszanak. A Miniszterelnöki Hivatalban évek óta közröhej tárgya, hogy Vörös T. Károly Népszabadság-főszerkesztő fia a kormányfői kommunikációs stábban dolgozik. Még Gyurcsány vette fel és Fletó a tenyerén hordozta. Most pedig Gréczy Zsolttal (a Népszabadság egykori újságírója)együtt intézik mellékállásban Fletó nyilvános programjait.
lúdasmatyi 2009.12.08 21:25:12
@Új Nick: PONTOSAN. Összeállt a kép.