Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcee13god

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre itt van, megérkezett a várva várt duplapremier. Ennek a duplapremiernek az első "feléről", a Grievous Intriuge-ről már egyébként is lehetett tudni, hogy tele lesz fénykardpárbajokkal - vagy legalább is lesz benne- lesznek benne új jedik (Eeth Koth & Adi Gallia),…..
marcee13god 2010.01.06 17:12:02
nahhhhh............VÉGRE!!
ez egész gépet gidoptam a picsba mert nem lehetet megjavítani azt a
sz@rt,úgyhogy vettem egy újat, de most már jó..szerencsére..még egyszer BOCCS h nem tudtam megírni..
Eredetileg úgy lett volna, hogy én elolvasom a sztorit, ezután bemásolom ide, hogy ti is elolvashassátok, azután pedig megírtam volna róla a véleményemet. Ám az első sztori (már nem beküldési sorrendben) kemény 25 oldalas volt, és kb. csak 5 bejegyzésbe fért volna csak el. Ez…..
Ismét volt egy kisebb (két hetes) szünet, de most megjött a Mikulás bácsi, és elhozta nekünk a Brain Invaders c. epizódot, amely több szempontból is különlegesnek mondható. Igazából már a múltkori rész is rendhagyó volt egy kicsit, elvégre zombik voltak benne. A zombik pedig nem…..
 Kedves látogatóim, elérkeztünk a mélyponthoz! Ha ez a rész mondjuk teljesen különálló lenne, és nem az előző két zseniális résznek a folytatása lenne, még akkor se kapna töbet 20%-nál, na de így... Egyszerűen szégyen, hogy ezt merték folytatni. Ráadásul az egészben…..
Hihetetlen, de igaz: A Clone Wars újra normális lett! Jó tudom, hogy csak egy nagyon-nagyon szar rész volt ez, és a zsírkirály Cargo of Doom között, de én akkor is nagyon örültem, hogy végre minden visszatért a normális kerékvágásba. Na jó ez nem teljesen igaz, hiszen ez az…..
A jelentkezésről: Mindenki, aki indulni szeretne, írjon egy kommentet ehhez a bejegyzéshez. Ha máshova (pl: az OFF-ba) szól, hogy jelentkezni akar, azt nem fogadom el! Határidő: December 20. A szabályok: 1.: A történetnek nem csak leírásból szabad állnia. Nagyjából úgy kéne…..