Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Van már ilyen nick?

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Gyurcsányék 16 pontja 2013.12.03 08:01:00
A modernkori magyar politika egyik legnagyobb mókamestere a nagy októberi show után hétvégén megint belecsapott a lecsóba. A DK választási programját bemutató rendezvénysorozat első állomásán (képgaléria itt) finomságokban bővelkedő beszédet mondott, és az ott kihirdetett 16…..
Van már ilyen nick? 2013.12.04 03:35:06
@ursus artos:
Baromságokat beszélsz.
Nulláról középfokra az átlag tanuló 600 tanóra alatt jut el.
Enyi idő alatt a szakmai szókincs IS megszerezhető, az ugyanis nem túl nagy 1-1 szakma esetében.

@Ádámka Auditore:
Gaskóékról talán kérdezd Orbánt, ők pénzelték már az elmútnyócévben is.

Gattyán meg mert vállalkozni. És még csak nem is törvénytelent csinált, sőt, még csak nem is erkölcstelent. Az orvos ismerőseid miért nem? Akkor nekik is lehetne annyijuk.

@kela-bá:
Ő legalább bevallotta, hogy hazudtak.
Orbánék nem. Pedig ők a folyamatos hazudozás mellett még lopnak-csalnak-rabolnak-zsarolnak (csak annyit mondok: manyup) is.

@Roltii:
Nézd meg mondjuk a svéd adórendszert: aki többet keres, többet fizet (magasabb százalékot), mert magasabb az anyagi tűrőképessége. Igen, az arányaiban azt jelenti, hogy te a kereseted arányaiban a 16% szja-val meg a 27% áfa-val a kerested kisebb részét fizeted be, mert marad, amit félre tudsz tenni, a minimálbéresnek meg nem. Magyarul te arányaiban kevesebbet fizetsz be, mint a szegényebbek.

"jah, ha a gazdag befekteti a pénzét, akkor még kamatadót meg ehót is fizet... Vagy akár több tranzakciós adót is..."
Ami még együtt is jóval kevesebb, mint az áfa.
Szóval megint félrebeszélsz.
Ha pedig hosszú távú (legalább 5 éves) befektetésekbe fektet, akkor ezeket mind meg is úszhatja.

@kbs2013:
Azért 89-et ne nagyon soroljuk már a 80-as évekhez politikailag. Akkor azért a KISZ már több mint 1 éve eléggé ki volt ütve, ahogy az MSZMP is. 1989 október 23-án kiáltották ki a köztársaságot, rémlik?
Ellenben Orbán is KISZ-titkár volt, Kötél Laca meg az MSZMP tagja és seggnyalója, tőlük kapta a fizetését. Ja, Orbán-fater meg párttitkár.

@Steve123:
"1. Én is szeretnék euróval fizetni."
Irány Szlovákia, és megteheted. Ha Budapesten élsz, az a legközelebbi ilyen hely.

@vundergraf:
Szerintem neked kéne újra járni a hatodikot.
Vagy megtanulni gondolkodni.
Már most szólok, utóbbi nehezebb, hiszen a hatodikot már biztosan elvégezted, a gondolkodás viszont láthatóan nem megy.

Az meg külön ciki, hogy te jössz azzal, ki nem tud számolni, aztán nem bírod felfogni az arány szó jelentését.

"Aki már becsülettel felnevelte, annak MÁR ismét módjában áll a közösbe befizetni a rá eső 16%-t ...pont úgy minta annak aki MÉG NEM csinált gyereket..."
Ja, barom, mert egy 19-20-25 éves egyetemista gyerek aztán tényleg nem kerül semmibe.
Amikor a gondolkodást tanították, te merre jártál? Csak nem a Fidesz-seggnyaló tanfolyamon vettél részt emelt óraszámban éppen?

""kitántorgott 3 millió"" - egyrészt másfél millió (ahogy látom, a gondolkodás meg a matek mellett a magyar sem az erős oldalad) , másrészt egy kicsit nagyobb országból volt ennyi. Tudod, megint: arány. A szó, amit nem ismersz.
Ja, és ennek a másfél milliónak a legnagyobb része hazajött. Legalábbis nem nagyon él Amerikában másfél millió magyar származású. Az 5 millióra becsütl külföldi magyarság nagy része a szomszédos országokban van, csak Romániában 3 millió.

@JJames:
Az már az első pontnál kiderült, hogy nem kezdtél gondolkodni, mert képtelen vagy rá.
Tovább ezért fölösleges is lett volna olvasni.

@ben2:
Aha. És mi van a 110 milliárdból építendő 29 km-nyi M4-gyel?
Ez ugye legalább a duplája kilométereként az M7-szakasznak, viadukttal együtt. Amely viaduktot egyébként Orbán építtetett. Szar ügy, mi?

Ami a gazdaságot illeti: Gyurcsány alatt volt 227 Ft az auró meg 140 Ft a dollár és a svájci frank. Most melyik mennyi is? Köszönöm.

@SmittyB:
2006-ban lőttek egy randalírozó, a várost felgyújtó csürhére.
Élessel kellett volna.

@Gerberus:
Szerintem te vagy nettó hazaáruló, a felcsúti mini-Hitlereddel és bandájával együtt.

@Bikli néni:
"Aki meg hírből se ismeri a számítógépet, abból később sem lesz irodai ügyintéző, ezt most mondom."
Amikor én gyerek voltam, számítógépet még talán 300 kiválasztott fizikus látott Magyarországon. És azok is analóg gépek voltak. Én először huszonévesen vettem a kezembe HC-t (64 kB memória, stb.). Érdekes módon most meg egészen jól elboldogulok a géppel, még valamennyire programozni is tudok.
Szóval hülyeséget beszéltél.

@Tempus-Anh:
A Fidesz pedig már megbukott vagy 4-szer (2002-t és 2006-ot nevezhetjük annak rendesen). És most is épp azt teszi.
Persz a hozzád hasonló seggnyalóknak semmi sem drága, ha Orbán fosos seggét fényesíthetik a nyelvükkel, belülről is a meleg szarig.

@J.László:
Persze, hogy láttál. Amikor csak a tükörbe nézel, látsz sokkal nagyobbat is.
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..
Nyolc óráig lehet ráhangolódni az X-re, (Ezt írtam szombaton.) aztán meg már úgyis mindegy lesz, mert szépen élőben lekövetem a műsormenetet és ahogy az lenni szokott, némi fáziskésés és buffering után megírom a sallangmentes mivótot, meg a velős kommentárt. Addig a…..
Van már ilyen nick? 2013.10.26 21:56:58
Van már ilyen nick? 2013.10.26 22:15:33
@AnnaKarenina:
Erőtlen volt (bár a múlt hetihez képest sokat fejlődött), de nem volt hamis.
Tóth Gabit meg ne tekintsük hozzáértőnek, de még csak képzett énekesnek se.
A mentortársaságban egyetlen zenész van, Szikora, tőle fogadd el, ha azt mondja, hamis. A többitől ne.
Van már ilyen nick? 2013.10.26 22:35:43
@AnnaKarenina:
Tóth Gabinak tök átlagos hangja van, és élőben ő sem az igazi. Ha nem ide születik, meg nincs az az előnye, hogy előző évben a nővére nyeri a Megasztárt, a kutya nem ismerné (ott az eddig talán leggyengébb felhozatalból lett harmadik úgy, hogy részben a nővére érdemeit vette figyelembe a zsűri).
Amerikában minden utcasarkon 10 nála jobb hangú csaj énekel, és mégse viszi semmire, csak a kenyérre valót keresi meg.
A hallása biztos - itt kellett volna röhögni?
Füled meg biztos van, csak zenei hallásod nincs ezek szerint.
Sok emberhez valószínűleg nem jutott el, de Jeszenszky Zsolt írt a nyár végén egy levelet a Nagy Magyar Zenészközösségnek. A ProArt, az Artisjus, az Előadóművészi Jogvédő Iroda és a MAHASZ nevében összerakott ominózus írás így kezdődik: "Lassan a fesztiválszezon…..
Van már ilyen nick? 2013.10.12 01:28:19
@blah:
Szerintem az Index sem enged túl nagy teret, törölgetnek minden nekik nem tetsző hozzászólást, meg tiltogatják le azok íróit (aminek persze semmi értelme, mert aki akar, csinál 2 perc alatt egy másik nicket, és visszajön azzal, a rutinosabbak meg eleve tartanak raktáron néhányat).

Szóval a szólásszabadság az Index embereinek is csak addig fontos, amíg az ő szólásszabadságukról van szó, amikor a velük szembe helyezkedőkéről, akkor bizony ők is keményen cenzúráznak.

És közel sem csak az anyázó vagy személyeskedve sértegető hozzászólásokat, simán csak az ellentétes véleményeket is vagy a cikkekben lévő (nem túl ritka) hibákat és tárgyi tévedéseket helyesbítő hozzászólásokat is.

Ez meg a Lángolón is, de minden egyéb, valami okból blognak nevezett rovatukban is (amelyek egyike sem blog, hanem az Index fizetett emberei által írt rovat a valóságban), lásd comment:com, Dívány, Velvet stb. - már ahol egyáltalán hozzá lehet szólni.
Van már ilyen nick? 2013.10.12 01:29:06
Egy-egy beszólást be lehetne árazni, ha nem is elrettentő, de népnevelő célzattal. Akár napszakhoz, naphoz és időjáráshoz igazított szorzóval, hiszen nem ugyanaz egy hóvégi, esős hétfő reggeli faszomat, mint egy fizetés utáni, szombat esti, vállon…..
Van már ilyen nick? 2013.05.31 19:24:53
@ghost recon:
Ilyen rendszám Magyarországon nem lehet, túl sok a karakter.
Van már ilyen nick? 2013.05.31 19:42:15
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik):
A telefonért kurvára büntetni is kellene.

Sajnos, nem teszik, ezért a sok faszkalap még mindig telefonál vezetés közben.
A BKV-s buszvezetők is.
Amikor meg az ember szól neki, hogy kurva gyorsan tegye el, mert nekem az ő faszsága miatt ne legyen balesetem, akkor ő van felháborodva.

Miért, jobb lenne, ha fagyna reggel?

@vénszivar:
A hozzád hasonló faszkalapokat sajnos, máshogy nem lehet kiszűrni a közelekedésből.

@P-T5:
Hát te se sokat tudsz az oroszokról.
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Van már ilyen nick? 2013.05.29 23:10:25
@Szabványok:
Az tudja az ilyen barmot a leginkább bosszantani, ha a másik sávban (ha van) haladó mellé beállsz azzal azonos sebességgel, és akkor ki sem tud kerülni. :-)

Érdekes módon olyankor hamar kapcsolni szoktak, hogy mi is a problémám.
Van már ilyen nick? 2013.05.30 00:57:42
@Szabványok:
Nem másodpercekről szól, csak egy ilyen tökölődő miatt egyre csak torlódik a sor, és súlyos percek lesznek a másodpercekből (a lámpa kb. 1,5-2 perc alatt ér körbe, azaz annyi idő múval lesz megint zölded, ha előtted van két ilyen tökölő, már vesztettél 5 percet, a mögötted lévők meg még többet, mert a sor nem csak ott, hanem már 3 lámpával odább is torlódni fog. Ha egy cső keresztmetszetét leszűkíted, nemcsak közvetlen a szűkítés előtt lassul az áramlás, hanem a cső egész szűkítés előtti részében.

Vonattal előre előre pontosan megbecsülhető az érkezés? Hát te sem mostanában utaztál utoljára vonaton, úgy látom.
Van már ilyen nick? 2013.05.30 02:20:19
@olcso:
Persze, a tanuló vezetők külön kategória, azokat nem illik szidni. Mindenki volt kezdő, én szerencsére még akkor, amikor jóval kevesebb autó volt.

Egyébként én gyakran azt látom, hogy akkor kezdi keresni az 1-est meg kiengedni a kéziféket az ökör, amikor már zöldre váltott a lámpa, holott tisztességes helyen ezt már akkor megteszik, amikor mondjuk befejezi a villogást a keresztező gyalogátkelőhely lámpája, és akkor a zöldre már lehet indulni. Ebből persze az is következik, hogy nem csak a saját lámpát kell meredt szemekkel figyelni, nem árt az ésszerűség meg körültekintés sem.
A budapesti tömegközlekedés árszabása katasztrófa. Vegyünk egy olyan élhető várost, mint Bécs és rögtön kapunk néhány érvet ahhoz, hogy miért is. A napokban adták hírül az osztrák bulvárlapok, hogy a fővárosban már 533 ezer éves bérletest tartanak nyilván és év…..
Van már ilyen nick? 2013.05.30 01:58:07
@Egen Setalo Lukacs:
Az is barom, aki ennyi pénzt kiad biciklire.

@is:
A 2 eurós vonaljegy nem csak egy járatra szól. És mi a faszárt kellett Mercedes buszokat venni, mikor lett volna jóval olcsóbban hazai (pl. Nabi)?

@FL:
Ez nem így van. Annyi lenne, hogy aki most jeggyel utazik, az bérletet venne. Amikor még épeszű áron voltak a bérletárak Budapesten, jóval 1 millió fölött volt a bérletesek száma. Most valóban az 5000-6000 Ft közötti összeg lenne a tisztességes (lásd pl. Prága vagy Pozsony, hogy hasonló jövedelmű emberek országát nézzük, ne Bécset).

A pazarló BKV-t kellene megszüntetni, a sok pénzt ugyanis az viszi el.

@cso zsi:
Na ja, kicsit többen járnak autóval. A benzin ugyanannyiba kerül, mint itt, a kereset meg 5-ször annyi.

@LAJBI:
Az láthatóan cseppet sem zavar, ugye, hülye gyerek, hogy nem ugyanaz a kategóriás jogsi kell teherautóra meg buszra?
A hónap közepén Jim Marcotuli, a NABI vezérigazgatója bejelentette, hogy nem készül több NABI busz az amerikai piacra Magyarországon. Ezzel a magyar járműgyártás történetének egy fontos fejezete záródhat le. A sikertörténet a szocialista érában, az 1970-es évek közepén…..
Az összes júliusi fellépését lemondta Cee Lo Green, így elmarad a nyári koncertje is a Balaton Sound fesztiválon. Az amerikai énekes Voice tehetségkutatóban tölti be ismét a zsűri szerepét ezért kell visszamondania a már meghirdetett programokat. Helyette a holland elecrohouse DJ…..
A krakkói állatkertben a múlt hónapban egy igazi különlegesség látott napvilágot. Törpe víziló született, ráadásul kisfiú. Quinces és Rafa, a boldog szülők nagyon gondosan nevelik a kicsit és figyelik minden lépését. A törpe vízilovak fokozottan védett állatok,…..
Van már ilyen nick? 2013.05.28 16:07:18
Bárdy György (1921-2013) Vannak örökkévalónak tűnő emberek. Akik mintha mindig is itt lettek volna, és akikről úgy tűnik, mindig is itt lesznek. Háborúk, rendszerek, nagy korszakok, sorsfordító pillanatok jönnek és mennek, de ők valahogy szüntelenül ott vannak velünk. Hol…..
Vér folyt Horváth Éva gigadekoltázsáért, ezzel a szalagcímmel várja a PI-cunamit a mai Blikk, ahol ilyen vicces mondatokat is lehet olvasni: "A címlaplány fináléjában nem lehetett szó nélkül elmenni a melle mellett". Én azért a szóvirágcsokrokat kötő bulvárzsurnaliszta…..
Van már ilyen nick? 2013.05.28 14:46:09
@Presszós Laci:

Arról meg egy szó sem esik, hogy a rossz idő miatt még nem indult be az uborkaszezon...
Ha már a cink is megírta, akkor bedobjuk mi is, hogy Szebeni István, a közmédiából káromkodásért kirúgott híradós műsorvezető 20 millió forintra perelné be az MTVA-t, ha nem helyezik vissza az állásába. Mint ügyvédje, Mester Csaba a Borsnak elmondta, "ha az MTVA magától…..
Van már ilyen nick? 2013.05.28 14:39:30
@sien:
Bizony, akkor sem.
Van ilyen íratlan szabály, amit minden mikrofonengedélyesnek elmondanak.

Ugyanis nem lehet tudni, hogy véletlenül nem marad-e mégis bekapcsolva valamelyik mikrofon (mondjuk a keverőpulton nem nyomja meg rendesen a némítót a hangtechnikus, vagy kicsit vacakol az adott csatorna némítógombja; közösségi rádióknál haveri alapon javítgattam ilyeneket néha, bizony, előfordul).
A kérdést a feleség tette fel a férjnek. Jó, a harmadik szülés után.  Az első előtt sem volt kicsi, a szoptatás alatt szerényen a duplájára nőtt, és valahogy úgy is maradt. De hogy túl nagy lenne? Rajongó számára olyan nem létezik. Mi pedig összenéztünk a…..
Van már ilyen nick? 2013.05.28 01:11:47
@meg.mondo.ember:
Nekem pl. a péniszméret igen.
Pont a hasam aljához van nőve a vége, ha hosszabb lenne, belógna a hasüregembe, ha meg rövidebb, akkor ott lógna a levegőbe, pár centivel a hasam előtt. Hogy nézne már ki?

(És korai magömlésem sincs, mindig pont akkor jön, amikor elélvezek.)

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Találkoztál már olyan nővel is, aki nem volt pixeles nagy felbontásban?

@beautyka:
Szerintem ő maga csaj, szóval nem hsizem, hogy csaja lenne. :-)
Van ez az úszónő, aki szakmájában közepesnél jobban teljesített, sőt, ha azt vesszük, egy örökös magyar bajnoki cím meg az EB-bronz az egészen frankó, de a saját árnyékát csak nem tudta átlépni, hogy most azért, mert nem mert nagyot lépni, nehogy kicsorogjon valami a lába…..
Van már ilyen nick? 2013.05.27 22:16:13
@videki gyerek:
Na ja, annyira jól fantáziál, hogy egyesek, akiket elképzelt, már meg is fenyegették. :-)

Egyébként meg megveszik. Tutira legalább 10-szer annyian, mint egy átlagos regényt.
Van már ilyen nick? 2013.05.27 22:33:13
@BZ1975:
Ja, kösz, te csak ne egészítsd ki, amit én írok. Pont annyit írok, amennyit akarok.

Persze, nem csináltál ilyet.
De kurvára szerettél volna.

(Én is, és nekem is csak ritkán jött össze. :-)
Van már ilyen nick? 2013.05.28 00:58:00
@Megdobbent:
Féltehetségű?
Te miben vagy a legjobb a kortársaid közt az országban?
Mert ő a saját műfajában (itt most nem a dugásra, hanem a hátúszásra gondolok) néhány évig az volt.

@BZ1975:
Nem tilthatom meg, csak kértem.
És nem riposzt, csak sajnálatos tény. Sajnos, még nem jött el az az idő, amit Lovasi vár, és amikor már nem lesz divat annyi csajt megdugni, amennyit csak lehet. De ha eljönne, azt hiszem, én akkor szeretnék maradni a mostani divatnál. Bár tény, hogy én is nagyon sokat kihagytam, akit megdughattam volna. Sajnálom is. :-)
De hát néha az emberben pillanatnyilag felülkerekedik az emberség meg nagylelkűség meg a faszom tudja, mi. Utólag meg már baszhatja, a lehetőség nem jön vissza. :-)

@Nagy Macci:
Hogy akkor mi lenne?
Csoda. :-)

Én egyébként nem tudom elítélni ezt a csajt. És aki sportolt gyerekkorától éveken-évtizedeken át valamennyire is magasabb szinten (mondjuk országos versenyeken már elindították), azok közül szerintem senki.
Ugyanis tényleg minden edzőtáborban ez megy, amit leírt.
Remélem, a sportoló gyerekek kedves szülei nem kapnak nagy számban szívrohamot. Mert, bizony, a gyerekeik ezen fognak átmenni úgy 14 éves koruktól (bár lehet, hogy ma már korábban, amit én írok, az jó 25-30 éve volt).
A fiúk is, de a lányos szülők valamiért jobban a szívükre szokták ezt venni.
Ez van.
A csaj elég száraz tényeket ír le.
Mostanában nem sok időm volt az aktuális dolgokkal foglalkozni, például hogy május elseje óta csak Alstom szerelvények járnak a budapesti kettes (kelet-nyugati, "piros") metróvonalon. Szerencsére tavaly nyáron épp ráértem egy kicsit, úgyhogy bejelentkeztem a BKV Zrt Tájékoztatási…..
Van már ilyen nick? 2013.05.27 16:02:48
@Hamster:
Bélás sosem kellett, csak 1 Ft-os. Aztán meg leszerelték.
1980. május 26-án, magyar idő szerint este nyolc óra húsz perckor lőtték ki az első magyar embert az űrbe Farkas Bertalan személyében. A jeles esemény előtt tiszteleg most a Kerekes Band a Cpt. Space Wolf című számával, ami az első bemutatott dal a júliusban…..
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
Van már ilyen nick? 2010.01.27 01:30:49
@Jester:
Lehet, hogy tud ilyeneket írni, csak akkor azt nem értem, miért nem ezeket adja elő.
Van már ilyen nick? 2010.01.27 01:44:48
@high level:
Hát Sas Józsinál messze jobb (de ezzel nem mondtam sokat).
Liptai helyett meg gondolom, Litkait akartál írni.

Ami a sóderklubosokat illeti, hát bizony Hadházit kivéve elég gyenge színvonal, kaka-pisi-anyázás szintű humor (élen Kis Ádámmal, aki káromkodás nélkül fél percet nem bír előadni; ez haveri körben elmegy, na de színpadon? Ne már...).

@azértmertcsak:
Csak vallási szövegekben (meg hívőknek esetleg máshol is).
Van már ilyen nick? 2010.01.27 01:53:04
@Bruti:
Hát azért Vámoshoz hasonlítani kicsit erős... Ő ugyanis tényleg jó volt.

@dtk74:
A zenéje - mámint az Emil.Rulez - szerintem hallgathatatlan, idegesítő diszharmonikus szar (kivéve a Hello Tourist, annál általában nem kapcsolom odább a rádiót), de hát ízlések és pofonok... Bartókot sem szeretem, sokan meg igen.
Néhány rövid, de képtelenül (na...) szórakoztató darab:Kriszti kérdése:A tegnap esti CSI epizódban 1,4 köbnégyzetméternyi zsetont találtak elásva :)Ez most félrefordítás, vagy csak szimpla hülyeség?Mindkettő.flegmané talán már volt:annyit posztolsz, hogy lehet, volt már, de…..
Ritkán mutatunk internetről levadászott képet, de olyankor valami igazán különlegeset. A mostani találatot Enikőnek köszönjük. A fotón egy büszke vidraanya látható:..
Korrektorblog da capo ad libitum 2009.12.08 20:23:00
From: O. Subject: Mi a túrónak köll az idézeteket kurziválni? Drága Zsadon úr, képzetlen de érdeklődő bloggerként lenne két kérdésem ezzel kapcsolatban: 1. Jelzi-e a magyar kurziválással a szövegben a folyóirat-, film- vagy könyvcímet, mint az angol? 2. Jelzi-e…..
Van már ilyen nick? 2009.12.09 03:17:05
@flea:
Na ja, és kétszer buzi is.
Ezek után én gyanakondáznék, hogy direkt van.