Regisztráció Blogot indítok
Adatok
widia

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ki hogyan van vele, de én mindig felvidulok ezektől, de ha mégsem, akkor meg nagyokat bólogatok. Némelyik vicc nem véletlenül életszerű.Ezek a menyekKét anyós beszélget:- Te képzeld, Mariskám, megnősült a fiam!- És milyen az új felesége?- Csodálatos! Hajnalban kel,…..
Látod, nem vagy egyedül :)   ..
Akinek van párja, annak általában van anyósa is. Ő az a személy, aki eleinte szeret téged, mert boldoggá teszed a gyerekét, de aztán valahogy ezt az általad hozott előnyt az idők folyamán a háttérbe söpri, és kedvtelve rugózik a hibáidon. Vagyis azokon a tulajdonságaidon,…..
A szombat esti szeánsz kissé dekoncentráltabbra sikerült, mint terveztem, mert közben beesett egy eléggé radikális nézeteket valló ismerős, aki előtt politikáról beszélni egyenlő a butasággal. Így aztán a nőkről beszélgettünk. Igen, velem, a nővel, a nőkről beszélgettek…..
A jelölt Az első eredmények 2010.08.20 23:03:38
Hét közepén - csütörtökön - újra találkoztunk, immár konkrét eredményekkel, ráadásul KIVÁLÓ eredményekkel. Ezen az estén már elemeztük a konkurensek taktikáját - és jót nevettünk rajtuk. Őszinteség, török átok, de hát ez van.A vicces az, hogy a jelöltek azt…..
Az első megbeszélésre a kopogtató cédulák postázásának megkezdése estéjén került sor. A lépcsőn ülve kezdtük, mert a fiam a szomszédban játszott, és éppen vártam haza.A jelölt egyre jobban belelkesült, velem együtt.Az utóbbi hetekben úgy éreztem, alig van már…..
A jelölt Hogyan kezdődött? 2010.08.20 22:27:00
Az úgy volt, hogy egy nyári koraestén - pontosabban vasárnap estén -, szúnyogok rajától körülvéve, közös emlékekről beszélgettünk egy ismerősünkkel. Már a második estét töltöttük így, és már fogalmam sincs, hogy hogyan, de hirtelen elhangzott az ismerős szájából -…..
A pókerközösség háborog, a MPSZ - Magyar Póker Szövetség - petíciót nyújt be Sólyom László köztársasági elnökhöz, hogy ne fogadja el, hanem átdolgozásra küldje vissza az országgyűlésnek, a 1991. évi XXXIV. törvény módosítását, amit most fogadtak el a…..
Épp most olvasom a sportgézán, hogy a rákbeteg pókerjátékos, Thuy Doan iránt érzett szolidaritás jegyében, több pókersztár is kopaszra borotválja a fejét: a hölgy ugyanis a kemoterápiás kezelés következtében elveszítette hajkoronáját.Cikk a…..
Mostanában divat a közösség a neten, a közösködés: megosztás másokkal. Linket, hírt, ötletet, élményt. A való életben viszont egyre alábbhagy a közösségi érzés. Már vidéken is egyre kevésbé ismerjük a szomszédainkat, városokban meg kimondottan vadidegenként viselkedünk…..
  Hogyan találkoztam először a pókerrel? Még valamikor a 90-es évek derekán, egy ismerősöknél tartott kártyabulin tanítottak meg a klasszikus, lapcserélgetős verzióra. Mit ne mondjak, a römi maradt a kedvenc, a pókert nem tudtam megszeretni.   Aztán, persze, mint mindenki…..