Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egrilajos

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy jazz műsor a Tilos Rádióban, aminek ez a címe. Péntek délelőttönként van 10 és 11 között. Időnként csúszik a kezdés, mert a Haza és Haladás túldumálja a műsorát, és időnként tovább tart, mert késik a következő DJ. Néhány elv, ami mentén a műsor…..
Napok óta forrong a nemzetközi, de legfőképp az ír és a francia sajtó Thierry Henry kezezéséről, s ami még furcsább, unisonoban követelik a francia – ír világbajnoki pótselejtező újrajátszását. A gyengébbek kedvéért: a labdarúgást – márcsak az elnevezés miatt…..
egrilajos 2009.12.08 17:50:13
@Ali baba: szerintem is neked van igazad, ők példaképek, és ha ekkora nagyításban lehet látni a hibáikat, akkor igenis alkalmazkodni kell az új játékszabályokhoz. Kezezzen úgy, hogy ne vegye észre kamera! Amúgy meg a videóbírót csak 3-szor lehessen igénybe venni egy meccsen, a legkrikusabb (pl. gólpassz, 11-es) helyzetekben.
Amúgy én a focit háborúnak képzelem két ország vagy vallás között, mindegyik csapatnak vannak szuperfegyverei, ha az Henry keze az, akkor meg vállalják már be a pökhendi franciák...