Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makossy

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Go-Go Hami Grill és Pizza Porta - Al tonno pizza (32 cm)Első posztom a blogon így kicsit más lesz mint eddig, de próbálom hozni a szintet:)Kivételesen pizzát rendeltem mivel eddig alig van ilyen étel, gondoltam nem lenne gond ha végre egy pizzát is értékelne a blog. Go-go Hami lett az…..
Amikor a Bayernnek kisorsolták az „A” jelű csoport tagjait, még abban a fázisban volt a világ, hogy van Gaal ólajtószerű bukása napok-hetek kérdése, a Juventus pedig sosem látott diadalmenet előtt áll, amelynek keretében nyilvánvalóan a földdel teszi egyenlővé…..
makossy 2010.05.19 10:03:19
@MEDVE1978:
Szeretem ezt a számot mert jó kis zene. Szöveg is elsőrangú. Viszont amikor kiadták, hangoztatták azt is, olvastam interjúban, hogy elnézést kértek azért a Bayerntől. Ez a Mattheus, Effenberg stílusú "mi vagyunk a Bayern, a sztárcsapat" korszakra illik inkább. A mai csapat nem annyira ellenszenves már szerintem.
makossy 2010.05.19 08:37:28
@nestrot10:
Már elnézést, de az intert miből rakták össze? Csupa tehetséges, fiatal, saját nevelésű olasz ugye? Nem vagyok bayern drukker, de fingod sincs a jelen helyzetről. A csapatban saját nevelés Lahm, Schweinsteiger, Müller, Badstuber, Contento, Alaba, csak ők jutottak eszembe akik játszottak az egyenes kieséses szakaszban. Egészen nevetséges volt a hozzászólásod, azt hiszem nem csak szerintem. Szegény hülye @nestrot10