Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eva83

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két napja elkezdett zúgni a bal fülem… nem is zúgás ez, hanem olyan, mint amikor a tűz lobog… nem pattog, lobog… nem fáj, csak kellemetlen. El kell mennem a fülészetre… Ma este szedem be az utolsó adag Xaloda nevű förmedvényt… Örülök, hogy már…..
eva83 2009.12.15 09:45:14
@adenocarcinoma: Köszönöm a választ (Ildikónak is), akkor kocsonyával és tésztával is próbálkozni fogunk. A kreont ismerem, de az nem kapszula? Azt hogyan tudod bevenni, hiszen a többi gyógyszert lehet törni, porítani, de az ilyen kapszulák nehezebb falatnak tűnnek.
Én abszolút laikus vagyok, de hallottam róla, hogy tükrözést már altatással is csinálnak. Lehet, hogy megéri (gondolom, ez már nem ingyen van), hiszen így elkerülhető a kellemetlenség... Szerintem kérdezzetek utána.

Szép napot Nektek!

Évi
Nehéz dolog… mert minden ember más kialakult táplálkozási szokásokkal jut el odáig, hogy kikapják a gyomrát… nem részlegesen, hanem úgy emberesen az egészet…Nincs két egyforma eset, mint ahogy nincs két egyforma ízlés sem, van olyan, aki kedvel egy bizonyos…..
eva83 2009.12.08 21:30:51
@c.mica: Szia Mica!

Ezt a hozzászólást nagyon hasznosnak találom. Ha tudsz még ilyen jó kis recept javaslatokat adni, az remek lenne. Édesanyám esett át nemrégiben teljes gyomoreltávolításon, és most keressük, hogy mit egyen. Persze tudom, ez tapasztalat útján működik, de az ötletek segíthetnek.

Előre is köszönöm.

Évi