Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marti0717

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Játékosok!Ahogy észrevehetttétek az elmúlt hetekben újdonságok nem kerültek ki a játékba. Ennek egyetlen oka, hogy újraírjuk a játékot a háttérben, hogy minél kevesebb hiba fordulhasson elő. Sokan írtátok, hogy az elmúlt hetekben élvezetesebb lett a játék és sokkal…..
Tanyavilág Ismét be lehet lépni 2011.03.06 20:06:54
Délutánig gondok voltak a szolgáltatónkkal, ezért sokan nem tudtak belépni a játékba. Most nálunk már flottul működik.A "raktár lassú nyitási" és gyár bugokat a holnapi nap folyamán fogjuk tudni javítani.P.s.: az ezzel kapcsolatos hibajelentésekre egyenként nem fogunk…..
marti0717 2011.03.15 10:07:13
@szill: na ebbe én is belépnék.....:-)így nyugodtan indulok el...Meg egyébként is....Lehet,hogy ez egy idegrendszert vizsgáló játék...na annak beválna...:-)
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
Tanyavilág Visszaállítás 2011.02.03 18:00:18
Mégegyszer elnézést kérünk a ma reggeli gubanc miatt.Köszönjük az iwiw-es applikáción keresztül elküldött korrekt hibajelentéseket, sikerült végére járni a dolgoknak.A tanyákban keletkezett hibát csak úgy tudjuk kijavítani, hogy időben visszapörgetjük a tanyákat 1 nappal.…..
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..
Reméljük mindenkinek jól telt a karácsony, sok-sok beigli és hal esett áldozatul az ünnepi asztalnál.Nálunk javítással teltek az ünnepek. Biztosan észrevettétek, hogy ismét költöztünk, ezért tegnap átmenetileg lezártuk a játékot. A kezdeti döcögés után aztán mostanra…..