Regisztráció Blogot indítok
Adatok
j79j

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A vállalkozók és a könyvelők számára új és izgalmas időszak következik: november 22. az első olyan határdátum, amikorra az ÁFÁ-t már a NAV kalkulálja, s nem a társasági bevallás alapján fizetünk. A személyi jövedelemadó kiszámításával és postára adásával a legtöbben már évek óta nem bajlódunk, az…..
j79j 2021.11.15 17:37:37
@G. Nagy László: Jézus, fejezd már be. Nem értesz hozzá és osztod az észt.

Vagyonszerzési illeték mint adó?!
j79j 2021.11.15 17:43:07
@G. Nagy László:
Totál tévedésben vagy.

A bekért számláidról az információ a nav 2020 júliusa óta rendelkezésre álló adatbázisából van a könyvelőd birtokában és nem az áfa bevallási tervezetből (mert ez a neve).

Nincs olyan hogy társasági bevallás, áfa bevallás van, meg társasági adó bevallás. Nem lesz tervezet november 22-én. És ez csak az első mondat a gyenge írásodban.

Nem baj, hogy nem értesz hozzá csak ne oszd róla az észt. Az nem a te hibád, hogy az index kirakott egy ilyen, alapvetően téves és szakmaiatlan írást.

(Nem fogom végig olvasni mert nem ér annyit így nem fogok veled vitázni se róla bár lehet te érsz annyit, de ez most nem derül ki.)
j79j 2021.11.15 17:45:50
@G. Nagy László:
Alap fogalmakkal nem vagy tisztában.

Szia
A pillangóúszás kemény műfaj   Mivel a jobb eredménye által Hosszú Katinka indulhatott Magyarországról az olimpián, Tokióban Jakabos nem állhatott a rajtkőre a 200 méteres pillangóúszáson. De Hosszú, immár a második olimpián lépett vissza közvetlenül a rajtot jelző dudaszó felharsanása előtt,…..
Vannak törvényszerűségek az életben. Addig élünk, amíg meg nem halunk, az éjszaka után nappal jön, az öreg autón meg valami mindig szar. Különösen igaz ez akkor, ha nem szerelők, hanem mókamesterek dolgoztak rajtuk a múltban. Autón is, szaron is, és bár az utóbbit szerencsére nem láttam az…..