Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emilii

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
Jöjjön a második epizód, amelyben a fő hangsúly azon van, hogy próbálnak meg bizonyos szereplők megfelelni a külső elvárásoknak, illetve a róluk kialakult képnek. Pete és Hildy megérkeznek Paul Kinsey bulijára, a nő egy burkoltan rasszista megjegyzéssel indít: „Semmi bajom…..
emilii 2009.12.16 21:24:55
@wizdog: Hello!

Friss a szerelem, alig néhány hónapja csíptem el a sorozatból néhány epizódot a Fox Life nevű kábelcsatornán. Azóta igyekszem mindent bepótolni, párhuzamosan nézem ott, és az M2-n, és olvasom a hogyvoltokat. Egyszerűen nem tudok betelni vele. Örülök, hogy egyetértünk a szinkronhangokat illetően, engem is főként Peggy és Joan magyar hangja zavar. :-)
Minden olvasómnak köszönöm a türelmet a kimaradásért. innentől minden megy tovább a régiben! Meglepő befejezéssel zártuk az előző epizódot. Vajon sikerült-e megoldani valamit is Donnak és Bettynek? Úgy tűnik, nem: Betty a lovardában hajszolja túl a lovát és saját magát.…..
emilii 2009.12.08 14:34:15
@wizdog: Szerintem sokan nem csak, hogy nem utáljuk Dont, hanem egyenesen miatta kezdtük el nézni a sorozatot. ;-P A szemét húzásai ellenére is szerethető a karakter, pont úgy, mint a Maffiózókban Tony - az már csak hab a tortán, hogy Don ennyire jóképű.